Πικραμένη από τον ΣΚΑΪ η Νέγκα: «Γέννησα και κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο»

7 Φεβρουαρίου, 2018 10:34 ΜΜ
More videos

Το Rodeo κατέβασε πρόωρα αυλαία και η Αθηναΐς Νέγκα δηλώνει δυσαρεστημένη αφού δεν την ενημέρωσε κανείς από το κανάλι και έμαθε τα νέα από τον Βαγγέλη Περρή. Η ίδια μίλησε στο Happy Day για τις σχέσεις που δεν είχε με τον ΣΚΑΪ και για το γεγονός ότι δεν της τηλεφώνησε κανείς ακόμα και όταν γέννησε το μωράκι της.

«Οταν αλλάζει προγραμματισμό ένα κανάλι κόβονται εκπομπές. Ομως κανείς δεν είπε ότι τα νούμερα τηλεθέασης έφταιγαν για το κόψιμο της εκπομπής μας. Είναι μια πολύ κακή χρονιά για τον ΣΚΑΪ. 

Νομίζω ότι άλλαξε προσανατολισμό ξαφνικά ο ΣΚΑΪ, ένας προσανατολισμός ακραία διαφορετικός. Δηλαδή, έγινε απο τον ενημερωτικό ΣΚΑΙ που έχεις με τον Παπαχελά και τις ενημερωτικές εκπομπές πήγε σε έναν ακραία διαφορετικό προσανατολισμό. Δεν μπορεί να έχεις από τη μια τον Παπαχελά και από την άλλη το Survivor, δεν υπάρχει ισορροπία την οποία στον νέο ΣΚΑΪ. Ριάλιτι, εκπομπές αγορασμένες από το εξωτερικό. 

Χθες ήμουν πάρα πολύ σοκαρισμένη και στεναχωρημένη, κανείς δεν με ενημέρωσε. Κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο. Με ενημέρωσε ο Βαγγέλης, όχι κάποιος από τον ΣΚΑΪ. Πρέπει να πω ότι μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση ότι όταν γέννησα κανείς δεν με πήρε να μου πει δυο ανθρώπινα λόγια. Θα μπορούσαν να μου πουν, επίσης, ότι «αλλάζουμε προγραμματισμό, μη βιαστείς να έρθεις», να κρατήσει και ο Βαγγέλης την Ανθή για τις ημέρες που έμεναν και να λυθεί το πράγμα λίγο πιο απλά και φιλικά. 

Ήμασταν λίγο ακυβέρνητοι και χωρίς ιδιαίτερες σχέσεις με τη διεύθυνση. Κάποια στιγμή, ήρθαν τα Χριστούγεννα και στόλισα εγώ με τον Βαγγέλη το πλατό. Ηταν κωμικοτραγικό».

Δείτε το βίντεο

[thetoc]

Ακολουθήστε μας στο facebook: