Πιγκουίνος που ερωτεύθηκε χάρτινη φιγούρα κοπέλας πέθανε δίπλα της

14 Οκτωβρίου, 20174:48 ΜΜ

Ένας ηλικιωμένος πιγκουίνος έγινε διάσημος στην Ιαπωνία, όταν ερωτεύτηκε μια χάρτινη φιγούρα κοπέλας και πέθανε με εκείνη στο πλευρό του.

O πιγκουίνος ερωτεύτηκε την χάρτινη φιγούρα της κοπέλας στον ζωολογικό κήπο Τομπού στην πόλη Μιγιασίρο κατά την διάρκεια μια διαφημιστικής εκστρατείας τον Απρίλιο.

Το προσωπικό του ζωολογικού κήπου ανακοίνωσε τον θάνατο του 20χρονου πιγκουίνου μετά από μια σύντομη περίοδο ασθένειας και η χάρτινη φιγούρα ήταν δίπλα του μέχρι το τέλος.

Μετά τον χαμό της συντρόφου που είχε για 10 χρόνια, η τύχη του πιγκουίνου άλλαξε όταν είδε αυτή την χάρτινη φιγούρα της κοπέλας, που είχαν εγκαταστήσει μέσα στον ζωολογικό κήπο.

After losing his partner of ten years, Grape-kun's luck changed after a cardboard cut-out of a character from the hit anime series Kemono Friends was installed in the penguin enclosure

Όταν το προσωπικό του ζωολογικού κήπου αναγκάστηκε να βγάλει την χάρτινη φιγούρα εξαιτίας ενός τυφώνα, ο πιγκουίνος ένιωσε συντετριμμένος.

Τα πραγματικά αισθήματα του πιγκουίνου επιβεβαιώθηκαν, όταν τον είδα μπροστά από τον βράχο που ήταν τοποθετημένη η χάρτινη φιγούρα με τα φτερά του τεντωμένα και το ράμφος του να δείχνει προς τα πάνω –  ένα τελετουργικό των ερωτευμένων πιγκουίνων.

Αυτή η κίνηση ήταν ένδειξη ότι ο πιγκουίνος ήταν έτοιμος να πάει την σχέση του στο επόμενο επίπεδο.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News