Πήγε με δύο άντρες και κάποιοι την βιντεοσκόπησαν αλλά δείτε πως τους εκδικήθηκε.

Ιούλιος 19, 2015 2:59 ΠΜ
More videos

Η Alexis Frulling αποφάσισε αυθόρμητα να κάνει ένα τρίο, με δύο φίλους σε ένα σοκάκι. Αυτό όμως που δε περίμενε ήταν να την κινηματογραφήσουν και να ανεβάσουν τη βίντεο με την σεξουαλική τους επαφή στο Reddit.

Η νεαρή πήγαινε σε μια συναυλία του Wiz Khalifa με τους φίλους της όταν αποφάσισαν κάνουν σεξ σε μια ήσυχη πλευρά ενός δρόμου.

frullinga alexis-frulling-outdoor-sex

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά τη δημοσίευση του βίντεο, άρχισε ο εξευτελισμός. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο πιο ήπιος χαρακτηρισμός που γραφόταν γι’ αυτή στο Διαδίκτυο να είναι “τσούλα”.

frullingaa

frulbb

Την αντίδραση της νεαρής δεν την περίμενε κανένας αφού αποφάσισε να πάρει τον έλεγχο της κατάστασης στα χέρια της.

frulling3

«Σκέφτηκα, αυτό γαμώτο είναι ηλίθιο. Δεν πρόκειται να αφήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους να δείχνουν το μίσος τους για εμένα», είπε. «Ξέρετε κάτι, ήμουν εγώ. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει εγώ να υποβάλλομαι σε διαπόμπευση, και να μη διαπομπεύονται τα αγόρια».

Έτσι, δημοσίευσε η ίδια ένα βίντεο στο YouTube συζητώντας την εμπειρία της και κάνοντας κατά μέτωπον επίθεση στους επικριτές της.

alexis1_1

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι περήφανη γι ‘αυτό», λέει στην κάμερα η Frulling. «Αλλά δεν ντρέπομαι».

198

«Νιώθω ότι αν μετανιώνουμε για κάποια πράγματα, πώς θα προχωρήσουμε στη ζωή σας … πώς θα μάθουμε [sic] από τις κακές αποφάσεις; Και για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, ποιος δεν παίρνει κακές αποφάσεις; Σίγουρα όλοι έχετε πάρει κακές αποφάσεις».

Προς το τέλος του βίντεο, χλευάζει το Διαδίκτυο για τον υπερβολικό ζήλο που επιδεικνύει για τη σεξουαλική δραστηριότητα, πιπιλίζοντας ένα μεγάλο αγγούρι, και κόβοντας ένα κομμάτι δαγκώνοντάς το.

Φωτογραφίες της Alexis Frulling από τον λογαριασμό της στο instangram

The murmur fam 😍💖😘💊🍻 #wehaveaproblem #murmur
#OBSESSED #inlove #loveyouguys #wheresjustin #fuckedup 😂😜

A photo posted by 🔱MISS FRULLING🔱 (@alexis_frulling) on

😜🙈💋 that fucked up selfie 😘 #murmurcalgary #selfie #TGIF #blackonblack #happpyyyy #loveyaaa 💙💜💛 A photo posted by 🔱MISS FRULLING🔱 (@alexis_frulling) on

https://www.facebook.com/VICE/posts/1065081846858406. please read the following ❤️❤️

A photo posted by
🔱MISS FRULLING🔱 (@alexis_frulling) on

Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ: independent.co.uk

Ακολουθήστε μας στο facebook: