Πήγαν να βγάλουν φωτογραφίες με το χάσκυ τους για τα Χριστούγεννα αλλά αυτό είχε άλλη γνώμη

16 Δεκεμβρίου, 2017 3:31 ΜΜ
More videos

Έχουμε όλοι την αίσθηση σε κάποια στάδια, ότι το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν έρχεται. Αυτό φαίνεται να συμβαίνει και στο περίφημο γκρινιάρικο Σιβηρικό χάσκυ, με το όνομα Ανούκο, κρίνοντας από τα αποτελέσματα της εορταστικής φωτογράφησης του.

Ωστόσο, με τον Ανούκο, η εμφάνιση μπορεί να σας εξαπατήσει. Η πικρή και σοβαρή έκφρασή του δεν σημαίνει γκρίνια χαρακτήρα, αλλά ακριβώς το αντίθετο στην πραγματικότητα. Είχε πάντα μια έντονη έκφραση στο βλέμμα του από τη στιγμή που η ιδιοκτήτρια του, Τζάσμιν, τον πήρε ως κουτάβι και είναι πραγματικά ένα πολύ χαλαρό και ευγενικό σκυλί που δείχνει μεγάλο ενθουσιασμό για τα διασκεδαστικά πράγματα στη ζωή.

«Είναι ευγενικός και δεν είναι ποτέ τόσο κακός με κανέναν – απλώς ένας ήρεμος, τεμπέλης αλλά ωραίος τύπος σκύλου που δεν μπορεί να ενοχληθεί από την φασαρία που κάνω», δήλωσε η Τζάσμιν στο Daily Mail.

Η Τζάσμιν πήρε τον Ανούκο όταν ήταν μόλις 5 εβδομάδων, καθώς αγωνιζόταν εκείνη τη στιγμή με θέματα ψυχικής υγείας και άκουσε ότι πολλοί σαν αυτήν είχαν ωφεληθεί από την παρέα ενός σκύλου. Οι δυο τους συμπαθήθηκαν αμέσως και ο Ανούκο  έπαιξε τεράστιο ρόλο στην ανάκαμψη και την ευημερία της.

“Τον πήρα για συναισθηματική υποστήριξη, για να μου δώσει ένα νόημα στη ζωή και για να με ενθαρρύνει να σηκώνομαι από το κρεβάτι το πρωί”, είπε. “Όταν τον πήρα δεν είχα καμία καθοδήγηση στη ζωή μου, αλλά τώρα που επανήλθα έκανα αίτηση στην κτηνιατρική σχολή.”

Έτσι, αν και ο Ανούκο μπορεί να φαίνεται ότι αγνοεί την ιδέα των Χριστουγέννων, δεν τα βρίσκει στην ουσία τόσο άσχημα. “Του αρέσουν τα Χριστούγεννα από την άποψη του κρύου – αλλά όχι όταν πρόκειται για διακοσμήσεις που δεν μπορεί να αγγίξει, φαγητό που δεν μπορεί να φάει και να του βάζω ρούχα”, εξήγησε η Τζάσμιν.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο όμως είναι ότι, ανεξάρτητα από τον ανόητο Ανούκο που φαίνεται να είναι με την πρώτη ματιά, οι δύο τους δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι παρέα με την συντροφιά του άλλου.

 

[Website] [Instagram] [Facebook]