Πήγαν μαζί στα μπουζούκια και έγιναν θέαμα: Όλο το μαγαζί κοιτούσε τα φιλιά Μπισμπίκη – Βανδή αντί για τη Βίσση

9 Μαρτίου, 20236:29 ΜΜ
More videos

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν με τίποτα. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης διασκέδασαν στις 22 Φεβρουαρίου στο Hotel Ermou, όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση και σήμερα είδαμε νέες υπέροχες φωτογραφίες του ζευγαριού που δεν κρύβει τον έρωτά του! Το ζευγάρι ζει τον απόλυτο έρωτα και απόδειξη ακόμα και οι φωτογραφίες από τη βραδινή τους έξοδο.

Πώς γνωρίστηκαν Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης

Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν όταν βρέθηκαν στο εξοχικό του κοινού καλού τους φίλου Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο, το καλοκαίρι του 2021. Το έντονο φλερτ εκείνου δεν άφησε καθόλου ασυγκίνητη τη Δέσποινα Βανδή που αρχικά δεν έδειχνε πρόθυμη να ενδώσει. Σιγά σιγά όμως άρχισε να γοητεύεται, μέχρι που τελικά ο Βασίλης Μπισμπίκης την κατέκτησε.

Και από τότε, δεν υπήρξε τίποτα που να σταματήσει αυτό το πάθος.

Τα καυτά φιλιά Δέσποινας Βανδή – Βασίλη Μπισμπίκη

«Αν δεν ήταν 100% σίγουρη για τα αισθήματά της, δεν θα έκανε δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της. Δεν λειτούργησαν με πρόγραμμα, δεν προσδιόρισαν ποτέ πώς και πότε θα το ανακοινώσουν. Δεν διαφημίζουν τη σχέση τους, αλλά δεν θέλουν και να κρύβονται. Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι και ζουν τον έρωτά τους σαν δύο κανονικοί άνθρωποι που οι δρόμοι τους ήταν μοιραίο να συναντηθούν. Ένας έρωτας «κινηματογραφικός», λένε πρόσωπα που τους γνωρίζουν.

Μέχρι να κάνουν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους, περιοδικά και sites αναπαρήγαγαν κάθε λεπτομέρεια για αυτόν τον έρωτα.

Παραδόθηκαν στον έρωτά τους… Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης

Τον Νοέμβριο του 2021 όμως πήρε από κοινού με τη Δέσποινα Βανδή μία γενναία απόφαση. Να κάνουν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους, γνωρίζοντας βέβαια ότι θα «τυφλώνονταν» από τα φωτογραφικά φλας. Η πρώτη αυτή δημόσια εμφάνισή τους έγινε στα εγκαίνια της ανωτέρας σχολής υποκριτικής “Τεχνών 100” του Λάκη Λαζόπουλου.

Από εκείνη την ημέρα, κάθε εμφάνισή τους απαθανατίζεται και συζητιέται, με τους δύο ερωτευμένους να ανεβάζουν και εκείνοι φωτογραφικά ενσταντανέ τους γεμάτο πάθος και αγάπη.

ΜΕΤΡΟ Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η Δέσποινα και ο Βασίλης είναι πια άκρως διαχυτικοί σε κάθε τους εμφάνιση και τρανή απόδειξη και η τελευταία τους έξοδο.

Αφού αυτοί οι δύο είναι ευτυχισμένοι δεν υπάρχει και λόγος στις κακές γλώσσες να λένε το οτιδήποτε. Επειδή δηλαδή δεν κρύβονται και χαίρονται τον έρωτα τους; Είναι δύο φυσιολογικοί άνθρωποι.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News