«Πήγαμε στο νοσοκομείο ένα υγιέστατο παιδάκι και μου έδωσαν τη σορό του»

18 Μαΐου, 2022 6:47 ΜΜ
More videos

Χωρίς απαντήσεις για τον θάνατο του παιδιού τους έχουν μείνει οι γονείς της τρίχρονης Κατερινούλας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία εισήχθη τη Μ. Δευτέρα στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με πρήξιμο στο πόδι και ελαφρύ πυρετό, αλλά «έφυγε» από άγνωστη αιτία 11 μέρες αργότερα στο Ιπποκράτειο όπου είχε μεταφερθεί.

Οι γονείς του άτυχου κοριτσιού αναμένουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων τα οποία ενδέχεται να δώσουν απαντήσεις για τον θάνατο της μικρούλας, για τον οποίο οι γιατροί δεν έχουν δώσει σαφή απάντηση.

«Η  Κατερίνα θα είναι για πάντα εδώ. Γι’ αυτό, τουλάχιστον όσο είμαστε κι εμείς εδώ, θα πρέπει να κάνουμε κάτι για να δικαιωθεί. Ίσως η Κατερίνα να είναι η αφορμή να σωθούν κι άλλα παιδιά» δηλώνουν οι γονείς που βιώνουν ανείπωτο πόνο και ζητούν να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού τους.

«Η Κατερίνα θα είναι για πάντα εδώ. Γι’ αυτό, τουλάχιστον όσο είμαστε κι εμείς εδώ, θα πρέπει να κάνουμε κάτι για να δικαιωθεί. Ίσως η Κατερίνα να είναι η αφορμή να σωθούν κι άλλα παιδιά… Τις αργίες η υγεία παύει να ισχύει; Περιμένω ότι θα έρθει στο σπίτι….Πήγα στο νοσοκομείο ένα υγιέστατο παιδάκι και μου έδωσαν τη σορό του….» αναφέρουν οι χαροκαμένοι γονείς.

«Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στο σπίτι που μέναμε. Πήραμε μαζί μας μόνο το αγαπημένο της φουστανάκι, που το μυρίζουμε κάθε φορά που μας λείπει. Η Κατερίνα δε θα φύγει ποτέ. Είναι εδώ, είναι η ζωή, γεμίζει τη ζωή, είναι τα πάντα για εμάς…. Ήταν η ελπίδα που μας ένωσε και θα μας ενώνει. Ήταν και θα είναι το φως μας».