Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Πήγαινε με πολλούς»: Σοκάρει η μητέρα της 13χρονης που γέννησε το παιδί...

«Πήγαινε με πολλούς»: Σοκάρει η μητέρα της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της στη Λακωνία

Η 13χρονη βρίσκεται ήδη σε δομή φιλοξενίας ενώ για το νεογέννητο έχει ήδη κινηθεί η διαδικασία για αναδοχή.

Ηφρικτή υπόθεση στη Λακωνία αποκαλύφθηκε όταν ο γυμνασιάρχης στο σχολείο της 13χρονης ρώτησε τη μικρή τι έχει καθώς κουραζόταν και φούσκωνε ενώ είχε περίεργη συμπεριφορά. Οι καθηγητές της ειδοποίησαν τις αρχές και η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σπάρτης όπου έκανε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι ήταν έγκυος.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση, με τη 13χρονη να απομακρύνεται από το οικογενειακό της περιβάλλον. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης και στη συνέχεια σε μαιευτήριο στην Αθήνα καθώς η κατάστασή της λόγω της ηλικίας της ήταν κρίσιμη.

Μέχρι να γεννήσει, η ανήλικη διέμενε σε ξενώνα μαιευτηρίου των Αθηνών, όπου λάμβανε την απαραίτητη ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη.

Σύμφωνα με το Star, η οικογένεια της ανήλικης απαρριθμεί έξι παιδιά όπου σύμφωνα με μαρτυρίες ζούσαν παραμελημένα, ενώ κάτοικοι της περιοχής τους βοηθούσαν με είδη πρώτης ανάγκης και ρούχα.




Η 13χρονη φέρεται να έχει βιαστεί από στενό συγγενή της, ο οποίος μάλιστα της έδινε και ουσίες προκειμένου να προχωρήσει στις αρρωστημένες πράξεις του. Οι Αρχές υποψιάζονται πως ο εν λόγω άνδρας ίσως είναι ο πατέρας του παιδιού.

Το παιδί, όμως, έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και από δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι συνελήφθησαν και φέρεται να παραδέχθηκαν τη συνεύρεση με την 13χρονη, αρνούμενοι ωστόσο την κατηγορία του βιασμού.

Η φρίκη για το ανήλικο κορίτσι συνεχίστηκε και μετά τον τοκετό, καθώς η 13χρονη φέρεται να κακοποιήθηκε από έτερο συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο τη φιλοξενούσε στην Αθήνα.

«Δεν ξέρω τίνος είναι το παιδί, πήγαινε με πολλούς»

H μητέρα της 13χρονης μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και όσα είπε πραγματικά σοκάρουν:

«Δεν ήξερα για την εγκυμοσύνη. Δεν ξέρω τίνος είναι το παιδί, πήγαινε με πολλούς. Ο πατέρας της ήταν καλός και τρυφερός… Έχω έξι παιδιά. Η κόρη μου δεν ξέρω από ποιον έμεινε έγκυος, πήγαινε με πολλούς. Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Είμαι μια μάνα βασανισμένη και ζητάω βοήθεια. Δεν το γνώριζα ότι είναι έγκυος, με την αδελφή της μιλούσε…Έχει μπλέξει με πολλά άτομα. Δεν ξέρω τίνος είναι το παιδί. Έχει κλείσει ανθρώπους στη φυλακή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τα πιο σημαντικά