Πήγαινε για νομική, αλλά το μετάνιωσε τελευταία στιγμή: Τι σπουδάζει η 18χρονη Μελίνα Νικολαΐδη στην Αγγλία

7 Οκτωβρίου, 202212:58 ΜΜ
More videos

Για το ποια είναι η σχέση με τα παιδιά της μίλησε η Δέσποινα Βανδή και την απόφαση που πήρε η κόρη της, Μελίνα, να φύγει στο εξωτερικό.

Σε μία συνέντευξη – κατάθεση ψυχής προχώρησε η Δέσποινα Βανδή στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα», με αφορμή την πρεμιέρα του J2US στον Alpha.

«Έφυγε το παιδάκι μου. Η Μελίνα σπουδάζει υποκριτική. Πηγαίναμε για νομική, αλλά τον Δεκέμβριο αποφάσισε πως αυτό θέλει. Πάντα έλεγα στα παιδιά μου να κυνηγούν τα όνειρά τους και τώρα ήρθε η στιγμή που πρέπει να ανταποκριθώ σε αυτό. Ό,τι και αν αποφασίσουν να κάνουν στη ζωή τους τα παιδιά μου, εγώ θα είμαι δίπλα τους» ανέφερε η Δέσποινα Βανδή.

Είναι φίλη με την κόρη της; Η τραγουδίστρια απάντησε πως «δεν είμαι φίλη με την έννοια της φίλης, θεωρώ ότι μάνα δεν μπορεί να είναι κανείς. Αυτό τον ρόλο θέλω να κρατάω. Συζητώ τα πάντα με τα παιδιά μου. Δεν είμαι φίλη με τα παιδιά μου, είμαι η μάνα τους. Δεν σου λέω καν τη λέξη μαμά, σου λέω τη λέξη μάνα. Μου τα λέει τα περισσότερα η Μελίνα. Φαντάζομαι ότι κάποια που είναι πιο προσωπικά, τα συζητά με τις φίλες της».

Η Δέσποινα Βανδή στη συνέχεια απάντησε πώς θα αντιδρούσε αν η Μελίνα της έλεγε ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια. «Αν η κόρη μου ήθελε να γίνει τραγουδίστρια δεν θα είχα κανένα θέμα. Η θεωρία είναι καλή, αλλά πραγματικά η εμπειρία είναι αυτή που σου δίνει το μάθημά σου. Έχει καλή φωνή η Μελίνα και ξαφνικά πήγε στην υποκριτική. Θα δούμε. Η κόρη μου άρχισε να ανακαλύπτει τα τραγούδια μου όταν μπήκε στην εφηβεία και ένιωσε το πρώτο σκίρτημα».

Δείτε στο 13:25

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News