Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Πήγα για αφαίρεση πέτρας στα νεφρά και γύρισα σπίτι με ένα μωρό...

«Πήγα για αφαίρεση πέτρας στα νεφρά και γύρισα σπίτι με ένα μωρό στην αγκαλιά μου»  

Η κρυπτική εγκυμοσύνη αποτελεί μια ασυνήθιστη κατάσταση, καθώς η έγκυος γυναίκα δεν γνωρίζει πως είναι έγκυος λόγω του ότι δεν αντιλαμβάνεται τις συνηθισμένες σωματικές και ψυχολογικές αλλαγές που συνοδεύουν την εγκυμοσύνη. Εν τέλει, όμως, οι περισσότερες από αυτές τις γυναίκες μοιράζονται δημόσια την εμπειρία τους. 

  • Πρόσφατα, μια γνωστή χρήστης της πλατφόρμας TikTok, η LizzieQ, αποφάσισε να μοιραστεί την προσωπική της εμπειρία με τους ακολούθους της, με το βίντεό της να προκαλεί αίσθηση και να συγκεντρώνει χιλιάδες αντιδράσεις.

Η Lizzie αποκάλυψε ότι, κατά τη διάρκεια της κρυπτικής εγκυμοσύνης της, δεν είχε κανένα από τα συνηθισμένα συμπτώματα. Το βάρος της παρέμενε σταθερό, και η περίοδος της διατηρούσε τον κανονικό της κύκλο. Ωστόσο, μια νύχτα, ξύπνησε με ανυπόφορους πόνους και φοβήθηκε ότι υπέστη προβλήματα στα νεφρά της. Ο φόβος της ήταν τόσο μεγάλος που αποφάσισε να πάει επειγόντως στο νοσοκομείο. Εκεί, ακόμη και οι νοσοκόμες δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν ότι ήταν έγκυος!

  • Η νεαρή μητέρα δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος, και όταν οι γιατροί της αποκάλυψαν την κατάσταση, αντιμετώπισε τον σοκ της. Της διαγνώστηκαν επίσης προεκλαμψία, μια κατάσταση που συνοδεύεται από υψηλή αρτηριακή πίεση κατά τη διάρκεια και μετά τον τοκετό, καθώς και χαμηλό προκεντρικό πλακούντα, μια επικίνδυνη κατάσταση κατά την οποία ο πλακούντας βρίσκεται σε χαμηλή θέση στη μήτρα και καλύπτει τον τράχηλο. Οι καταστάσεις αυτές αποτελούν σοβαρά ιατρικά ζητήματα, ενισχύοντας το παράδοξο της εγκυμοσύνης που δεν αντιλαμβάνεται κανείς.

Συνοψίζοντας, η κατάσταση αυτή έκανε την Lizzie να μην αντιληφθεί την εγκυμοσύνη της, και η γέννηση του υγιούς κοριτσιού της υπήρξε μια μεγάλη έκπληξη. Πλέον, το παιδί της έχει φτάσει τα 2 χρόνια του, και η Lizzie δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων ενθουσιάστηκαν με την ιστορία της Lizzie και εξέφρασαν θετικά σχόλια για την εμπειρία της.

Τα πιο σημαντικά