Ποια είναι η Χρυσή Βαρδινογιάννη που παντρεύτηκε το Νινο – Βόμβα η είδηση του χωρισμού τους

23 Αυγούστου, 2017 11:53 ΠΜ
More videos

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη είναι κόρη του Γιώργου και της Αγάπης Βαρδινογιάννη και ανήκει στη δυναμική γενιά της μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας.

Η Χρυσή με τα υπέροχα μάτια έχει κάνει σπουδές στη γραφιστική και μία από τις επαγγελματικές ασχολίες της ήταν  η διαφημιστική εταιρεία Karamella, η οποία ανήκει στη μητέρα της. Η ίδια μάλιστα είναι τόσο δυναμική, που συνεχίζει να διευρύνει τις σπουδές της.

Εχει μεγάλη αδυναμία στα δύο αδέλφια της Παύλο και Νίκο.

Τον ελεύθερο χρόνο της προτιμάει, αν δεν κάνει ταξίδια στο εξωτερικό, να διασκεδάζει με φίλους της στο σπίτι βλέποντας κάποια νέα ταινία.

Εκτός από τα υπέροχα μάτια της μητέρας της, έχει κληρονομήσει και το επιχειρηματικό δαιμόνιο του πατέρα της.

Αν και οι γονείς της ονειρεύονταν να τη δουν να διαγράφει μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της διαφήμισης αναλαμβάνοντας τα ηνία της Karamella, η Χρυσή επέλεξε να συνδυάσει τη δουλειά με το μεγάλο της έρωτα, τη μουσική κι έτσι από το 2009 η εντυπωσιακή ξανθιά έχει αναλάβει επικεφαλής της νέας δισκογραφικής εταιρείας Spicy.

Είδηση που κανείς δεν περίμενε ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού HELLO. Ο Νίνο Ξυπολιτάς και η Χρυσή Βαρδινογιάννη αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από τέσσερα (4) χρόνια γάμου.

Mε τον ίδιο αθόρυβο και διακριτικό τρόπο που γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν ο Νίνο και η Χρυσή, έτσι φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο γάμο τους. Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι δεν είχε πραγματοποιήσει δημόσια εμφάνιση, με την τελευταία τους να είναι τον Ιανουάριο του 2016!

Όπως ήταν φυσικό υπήρχε η αίσθηση για σύννεφα στη σχέση τους, χωρίς όμως να είναι κάτι βέβαιο, μιας και το ζευγάρι ανέκαθεν διατηρούσε χαμηλούς τόνους. Όπως φαίνεται το τέλος είναι οριστικό με το δημοσίευμα να κάνει λόγο για «βελούδινο διαζύγιο».

Προτεραιότητα και των δύο -όπως είναι φυσικό- είναι τα παιδιά τους, Γιώργος και Κάρεν- Αγάπη, τα οποία θα φροντίζουν για πάντα από κοινού.

Πηγή: people

Ακολουθήστε μας στο facebook: