Σάββατο, 25 Μαΐου 2024
διάφοραΠοια έξυπνη-επιχείρηση είναι ο νέος, μεγάλος ανταγωνιστής των McDonald's;

Ποια έξυπνη-επιχείρηση είναι ο νέος, μεγάλος ανταγωνιστής των McDonald’s;

Όλοι μιλούν για το πόσο εύκολα και γρήγορα, αλυσίδες fast-food όπως η Chipotle και η Five Guys κλέβουν τους πελάτες της McDonald.

Όμως υπάρχει και άλλος ένας τεράστιος ανταγωνιστής για τον οποίο δεν μιλάει κανείς και αυτός είναι η Sheetz.

Βενζινάδικο που προσφέρει και άλλες υπηρεσίες και γρήγορο φαγητό σαν το Sheetz παίρνουν το μερίδιο της αγοράς από τον γίγαντα του γρήγορου φαγητού, δήλωσε στο Business Insider ο Μισέλ Greenwald, καθηγητής μάρκετινγκ στο Columbia Business School.

«Βενζινάδικα όπως τα Sheetz έχουν συνειδητοποιήσει το γεγονός ότι στους ανθρώπους αρέσει το φαγητό», δήλωσε ο Greenwald. «Είναι επίσης πολύ βολικό για οικογένειες και για εκείνους που κάνουν στάση και έχουν την διάθεση να ψωνίσουν».

Και σε αντίθεση με την αλυσίδα fast-food Chipotle, η οποία είναι πολύ πιο ακριβή από τα McDonald ‘s, τα βενζινάδικα Sheetz είναι πιο κοντά στην τιμή του ενός δολαρίου.

http://www.tiltstudioinc.com/new/wp-content/uploads/2011/10/Sheetz-Interior-11.jpg

Τα καταστήματα Sheetz προσφέρουν μια ποικιλία από τρόφιμα, όπως burger, πίτσα, φτερούγες, σάντουιτς, κουλούρι γεμιστό με τυρί, χοτ ντογκ, σαλάτα κ.α.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του, Joe Sheetz έχει τονίσει τη σημασία που η εταιρεία δίνει στο φαγητό.

http://www.cree.com/~/media/Images/Cree/Lighting/Case%20Studies/Sheetz%20Raleigh%20NC/LTG_Sheetz_Petroleum_New_RaleighNC_060512_005.jpg?h=375&w=582

«Όταν το κατάστημα είναι νέο στην περιοχή, οι πελάτες έρχονται για την βεζίνη», είπε στο PennLive.com. «Όταν όμως κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους, στρέφονται και στο φαγητό. Είμαστε πραγματικά ένα εστιατόριο που διαφημίζει και προσφέρει ένα σωρό άλλα πράγματα».

Το Sheetz είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

http://www.wmlrobinsonconcrete.com/images/sheetz.jpg

via

Τα πιο σημαντικά