Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
διάφοραΦωτογραφίες από γυναίκες με μαστεκτομή και μαγιό που παραδίδουν μαθήματα θάρρους!

Φωτογραφίες από γυναίκες με μαστεκτομή και μαγιό που παραδίδουν μαθήματα θάρρους!

Όταν ο καρκίνος του μαστού αφαιρεί το πιο θηλυκό σημείο από το σώμα της γυναίκας, της στερεί ταυτόχρονα την αυτοπεποίθηση, την χαρά και την υπερηφάνεια της.

Ένα υπέροχο φωτογραφικό project, ωστόσο, δημιουργήθηκε εν όψει του καλοκαιριού για να θυμίσει ότι όλες οι γυναίκες που έχουν υποστεί μαστεκτομή μπορούν να συνεχίσουν με πίστη και καμάρι την ζωή τους.

Η Φινλανδική ομάδα σχεδιαστών μόδας Monokini σχεδίασε, λοιπόν, για πρώτη φορά μαγιό για γυναίκες με ένα στήθος, τα οποίο απευθύνονται μόνο στις πολύ θαρραλές και δυνατές γυναίκες, με το σύνθημα ότι δεν χρειάζεται πλέον να κρύβουν τα σημάδια τους. “Σκοπός μας είναι να σπάσουμε τα ταμπού της κοινωνίας απέναντι σε αυτές τις γυναίκες, οι οποίες αναγκάζονται να κρύβονται για να μην σοκάρουν”, λένε οι υπεύθυνοι.

Δείτε παρακάτω τη μοναδική φωτογράφιση πραγματικών γυναικών με μαστεκτομή, οι οποίες δοκιμάζουν τα ιδιαίτερα αυτά μαγιό:

Marjaana_monokini2

“Ο καρκίνος μου πήρε το στήθος, αυτό είναι όλο. Δεν τον άφησα να μου κλέψει άλλα κομμάτια από την ύπαρξή μου, πιο βαθιά και πιο σημαντικά”, λέει η εικονιζόμενη.

Reetta_monokini2

“Είναι το πιο υπέροχο project που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ μιας και βλέπεις τις γυναίκες που έχουν κάνει μαστεκτομή πραγματικά χαρούμενες. Είμαι πολύ υπερήφανη που συμμετέχω”, αναφέρει η παραπάνω επιζήσασα από καρκίνο μαστού.

 

Camilla_monokini21 Elina

“Δεν θέλω να κρύβομαι, δεν θέλω να σταματήσω να πηγαίνω για κολύμπι. Δεν θέλω να κάνω συνέχεια εγχειρήσεις και δεν θέλω να φοράω προσθετικό στήθος στην παραλία. Θέλω να νιώθω ελεύθερη!”, συμπληρώνει μία τρίτη γυναίκα που συμμετείχε στη φωτογράφιση.

Milsse_monokini2

“Η συμμετοχή μου σε αυτό το project με δυνάμωσε πολύ… Ελπίζω όλοι να δουν μια άλλη οπτική στον καρκίνο του μαστού. Όλοι είναι τέλειοι έτσι ακριβώς όπως είναι!”, προσθέτει η παραπάνω κοπέλα.

Kristiina_monokini2

“Είμαι πολύ χαρούμενη και υπερήφανη που μπορώ να συμμετέχω σε αυτό το project. Σας ευχαριστώ πολύ!”.

Sirpa_monokini2

“Ελπίζω η εικόνα μου να δώσει δύναμη, κουράγιο και πίστη στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν την μαστεκτομή. Εύχομαι αυτό το project να γίνει έναυσμα για περισσότερη σκέψη”.

Virve_monokini2

“Ήταν μια υπέροχη εμπειρία να συμμετέχω σε κάτι τέτοιο. Ελπίζω η συμμετοχή μου να δώσει δύναμη και κουράγιο σε γυναίκες που έχουν την ίδια εμπειρία. Η ζωή με ένα στήθος μπορεί να είναι υπέροχη!”.

Solja_monokini2

Κοινοποιήστε το γιατί σίγουρα αυτό το project αξίζει να προβληθεί.

VIA MONOKINI

Τα πιο σημαντικά