Πέτσας για δολοφονία 20χρονης στα Γλυκά Νερά: «Μπορεί να συμβεί στον καθένα»

12 Μαΐου, 202112:25 ΜΜ

«Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στον καθέναν από εμάς» από τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Αλγεινές εντυπώσεις προκάλεσε η σημερινή κυνική τοποθέτηση του Αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα αναφορικά με το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συντάραξε το πανελλήνιο.

Πιο αναλυτικά, ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ κλήθηκε να σχολιάσει την πρωτοφανούς βαρβαρότητας δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά. Όπως δήλωσε ο ίδιος:

«Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στον καθέναν από εμάς».

Μάλιστα, ο ίδιος έκανε το σύνηθες σχόλιο που συνοδεύει παρόμοια περιστατικά που αποκαλύπτουν την διαχειριστική ανεπάρκεια της πολιτικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία όπως δήλωσαν πολλοί κάτοικοι, απουσίαζε από την περιοχή.

Έτσι, δήλωσε ότι  η κυβέρνηση συζητά την αυστηροποίηση της ποινικής αντιμετώπισης του αδικήματος.

Μία άγρια δολοφονία ωστόσο δεν θα έπρεπε να «μπορεί να συμβεί στον καθέναν από εμάς», ιδίως σε ένα κράτος που ευαγγελίζεται την ασφάλεια που συνιστά μία από τις σημαντικότερες προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ.

Η ασφάλεια δεν θα έπρεπε να μεταφράζεται μόνο σε αστυνόμευση πλατειών και παροχή προστασίας σε τηλεπαρουσιαστές- μάνατζερς. Αλλά στο ότι τέτοια στυγερά εγκλήματα δεν «θα μπορούν να συμβούν σε κανέναν από εμάς»!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News