Πετρούνιας: «Ξεχωριστό το χρυσό μετάλλιο γιατί με είδαν πρώτη φορά ζωντανά τα παιδιά μου»

21 Αυγούστου, 20226:20 ΜΜ
More videos

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του ο Έλληνας πρωταθλητής, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Μόναχο, το οποίο ήταν το έκτο στην ιστορία και σηματοδότησε ένα μοναδικό ρεκόρ.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία στο Μόναχο, κατακτώντας το έκτο χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο Έλληνας πρωταθλητής ισοφάρισε το μοναδικό ρεκόρ του Ούγγρου Κρίστιαν Μπέρκι, και πιστοποίησε για άλλη μια φορά γιατί σε όλο τον κόσμο είναι γνωστός ως ο «άρχοντας των κρίκων» και θεωρείται μύθος του αθλήματος.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου, ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος. Τόσο για τη μεγάλη του επιτυχία, όσο και γιατί αυτή ήρθε παρουσία της οικογένειάς του αλλά και μετά από μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες.

Ξεχωριστό μετάλλιο, προχωράμε δυνατά

«Ξεκάθαρα ήρθα για αυτό τον λόγο και μόνο. Δεν υπάρχει άλλος αγώνας για εμένα φέτος. Δεν πρόλαβα τα προκριματικά για το Παγκόσμιο γιατί ήμουν χειρουργημένος. Ξεχωριστό μετάλλιο, έκτο, προχωράμε δυνατά», είπε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου ο Λευτέρης Πετρούνιας.

«Είναι ξεχωριστό μετάλλιο γιατί προέρχομαι από χειρουργείο μετά από δέκα μήνες. Είναι ξεχωριστό μετάλλιο γιατί ήταν εδώ τα παιδιά μου, με είδαν live για πρώτη φορά σε αγώνα. Τα μωρά μου, τα δυο κορίτσια μου και η Βασιλική. Ξεχωριστό μετάλλιο για πολλούς λόγους», εξήγησε.

«Σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια καλή τριετία πια, στον δρόμο για το Παρίσι», επεσήμανε ο Έλληνας πρωταθλητής ο οποίος είπε πως «το μόνο που θέλω τώρα είναι μια αγκαλιά από τις κόρες μου».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News