Πετρούνιας: «Θα σας κάνω να δακρύζετε από χαρά έως το 2024»

30 Νοεμβρίου, 201812:01 ΠΜ

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας, μίλησε στον Sport24 Radio.

Στην εκπομπή “Ανατροπή & Πέναλτι” με τους Βαγγέλη Μίχο, Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Σταύρο Γεωργακόπουλο μίλησε για το WOGG, που θα φιλοξενηθεί στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο ο σπουδαίος Λευτέρης Πετρούνιας.

O μεγάλος Έλληνας γυμναστής αναφέρθηκε και στην πορεία της αποθεραπείας του μετά την επέμβασή του στο αριστερό ώμο, για τους λόγους που τον έκαναν να αψηφήσει τους πόνους και να αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ έθεσε ως στόχο να παραμείνει σε κορυφαίο επίπεδο μέχρι το 2024.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sport24 Radio 103,3 ο Λευτέρης Πετρούνιας, τις προσπάθειες του οποίου στηρίζει η Stoiximan.

Για την κατάσταση το ώμου του μετά την επέμβαση που έκανε: “Πάει καλά. Εχω ακόμα δύο εβδομάδες που το χέρι θα είναι δεμένο. Θέλω να κουνάω το χέρι, γιατί από τη φύση μου είμαι υπερκινητικός. Ξεκινάμε αμέσως θεραπείες και σε ένα μήνα από τώρα θα κάνω και ενδυνάμωση”.

Για το ότι δεν μπορούσαν να φανταστούν τον πόνο του στην εκτέλεση της άσκησης του: “Χαίρομαι που δεν μπορείτε να φανταστείτε τον πόνο. Η επέμβαση εγινε πολύ γρήγορα μετά τον τελικό στο Παγκόσμιο. Κάνω πλάκα στους φίλους μου, ότι είμαι ο πιο γυμνασμένος – χειρουργημένος. Η αγάπη των Ελλήνων και των φίλων και των συνεργατών μου, με έκαναν να αγωνιστώ που ήταν το δύσκολο, όχι να κερδίσω”.

Για το αν είχε σκεφτεί να μην πάρει μέρος στη διοργάνωση: “Είχα αποφασίσει να μην αγωνιστώ, αλλά είμαι πολύ εγωιστής. Γνωρίζω τις δυνατότητες μου και πίστευα ότι θα καταφέρω να κερδίσω κι έτσι έγινε.”

Για το αν έχει ταβάνι: “Για εμένα και κανένα άνθρωπο δεν υπάρχει ταβάνι. Θα φτάσουμε μέχρι εκεί που θέλουμε. Στα νέα παιδιά που ακούν, θέλω να πω ότι όσες φορές πέτυχε τις διπλάσιες απέτυχα. Δυστυχώς στη ζωή τα δύσκολα είναι πιο πολλά από τα εύκολα.”

Για πόσα χρόνια ακόμη θα δακρύζουμε με τις επιτυχίες του: “Με το που φτιάξει το χέρι θα κοιτάξω να γίνεται μέχρι το 2024”.

Για το WOGG: “Είναι ένα ιδιαίτερο event. Θα δούμε την ενόργανη γυμναστική με τρόπο που δεν την έχουμε δει. Σε ανοικτό στάδιο, στο Καλλιμάρμαρο, σε ένα ιερό στάδιο. Δε πιάνει ανατριχίλα εκεί. Εκεί συναγωνίζεσαι με τον ψηφιακό τέλειο εαυτό σου. Είναι εντυπωσιακό και θα πάρουν μέρους εντυπωσιακοί αθλητές. Ο καθένας θα κάνει το πρόγραμμα του σε ένα συγκεκριμένο όργανο. Ταυτόχρονα θα γίνεται ψηφιακά η ανάλυση του ίδιου προγράμματος στην οθόνη.”

Για το γεγονός ότι βασικός χορηγός της εκδήλωσης είναι ο Stoiximan: “Είμαι ευτυχισμένος που σε ένα τόσο μεγάλο event που θέλουμε όλοι οι αθλητές να συμβεί και το ονειρευόμαστε πολλά χρόνια η Stoiximan είναι ο χρυσός χορηγός και αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και το αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή.”

Για το πως ακριβώς έγινε ο Stoiximan χρυσός χορηγός της διοργάνωσης: “Η Stoiximan με την εταιρεία που συνεργάζομαι την Pro Game, είναι μία οικογένεια και μεταξύ μας κάναμε αυτή τη συνεννόηση. Συμφωνήσαμε να το αγκαλιάσουμε όλοι μαζί. Πολύ ενεργό ρόλο έχει και η Pro Game σε όλο το event. Στο τέλος θα υπάρχει και VIP Gala ενώ πρέπει να τονίσουμε ότι όλα τα λεφτά θα δοθούν στην Ομοσπονδία για να κάνει πιο εύκολη την προετοιμασία μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.”

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News