Πέτρος Πολυχρονίδης – Ραγίζουν καρδιές οι γονείς του, οι θάνατοι των παιδιών και τα προβλήματα

6 Ιανουαρίου, 202210:35 ΜΜ
More videos

Πίσω από έναν πετυχημένο παρουσιαστή κρύβεται σίγουρα μια οικογένεια που τον στήριξε και ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο άνθρωπος που ξανασύστησε τον Τροχό της τύχης στους Έλληνες είναι πολύ περήφανος για την οικογένειά του στη Νέα Βύσσα του Έβρου.

Η Ζήνα Κουτσελίνη πήγε με την κάμερα της εκπομπής της στο χωριό και ο παρουσιαστής σύστησε στον κόσμο τον πατέρα του, με τον οποίο μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό ενώ είναι και η μεγάλη αδυναμία του αλλά και τη μητέρα του, Άννα.

«Τα σκουπάκια μου μεγάλωσαν τον Πέτρο» δηλώνει ένας από τους τελευταίους τεχνίτες της χειροποίητης σκούπας και σπουδαίος αγωνιστής της ζωής, που έχασε δύο παιδιά, ο Ζήσης Πολυχρονίδης.

Μάλιστα έδειξε στην κάμερα την απαράμιλλη τέχνη του.

«Είχαμε χάσει κι άλλο ένα παιδί, Πέτρος κι αυτός. Και μετά τη Μαρία. Είχαν προβλήματα φοβερά. Δεν τα έχει περάσει άλλος αλλά αντέξαμε να μη δείξουμε στο παιδί πώς τα τραβάγαμε αυτά να μην τα περάσει στο μυαλό του» λέει και βουρκώνει δείχνοντας τον μοναχογιό του.

Η κυρία Άννα μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τον μονάκριβο γιο της αλλά και για τα δύο παιδιά που έχασε. Μεγάλη απώλεια ήταν αυτή της 33χρονης Μαρίας που ο Πέτρος Πολυχρονίδης ως μεγαλύτερος φρόντισε με πολλή αγάπη.

«Το παιδί μου δουλεύει από τα 18 του χρόνια. Μέχρι που μπήκε στον Τροχό δεν ήξερε κανείς από τους συνεργάτες του το πρόβλημά μας. Η Μαρία μου ήθελε να “φύγει” με αξιοπρέπεια. Στα τελευταία λεπτά που έπρεπε να διασωληνωθεί έπιασε και έγραψε του γιατρού ότι ο Θεός θέλει να φύγω».

Δείτε το βίντεο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News