Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΠέτρος Κόκκαλης για Δήμητρα Ματσούκα: «Αν ο χρόνος γυρνούσε πίσω, θα επιθυμούσα...

Πέτρος Κόκκαλης για Δήμητρα Ματσούκα: «Αν ο χρόνος γυρνούσε πίσω, θα επιθυμούσα να είχαμε κάνει παιδί»

Ο Πέτρος Κόκκαλης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Έλενα Παπαβασιλείου και στην εκπομπή EQ μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Action 24.

Ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων και συνιδρυτής του πολιτικού φορέα ΚΟΣΜΟΣ αναφέρθηκε και στον έγγαμο βίο του με την ηθοποιό, Δήμητρα Ματσούκα.

«Η ζωή πριν και μετά τον γάμο, σε επίπεδο πρακτικό, είναι η ίδια. Είμαστε μαζί 7 χρόνια πια με τη Δήμητρα, αποφασίσαμε να παντρευτούμε για να ενωθούμε στο μυστήριο αυτό και δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας. Έχει αλλάξει μια αίσθηση πως ίσως αυτή η διαδικασία κάνει τη σχέση μας πλουσιότερη» ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Κόκκαλης.

«Είχα δει να μιλάει πολύ τρυφερά σε μια συνέντευξη και να είχε δηλώσει μέχρι και «αν είχα γνωρίσει αυτόν τον άνθρωπο νωρίτερα, μπορεί να είχα κάνει μαζί του και παιδί». Αυτό δηλώνει ένα πολύ ιδιαίτερο δέσιμο πίστης στη σχέση. Είναι κάτι που ίσως, αν ο χρόνος γυρνούσε πίσω, που δεν γυρνάει, θα το επιθυμούσατε και εσείς;» ρώτησε τότε η Έλενα Παπαβασιλείου για να απαντήσει ο Πέτρος Κόκκαλης: «Σίγουρα αν ο χρόνος γυρνούσε πίσω, όμως δεν γυρνάει. Η Δήμητρα είναι και αυτή ένας άνθρωπος που δουλεύει πάρα πολύ, έχει κάνει μια καταπληκτική καριέρα σε όλα αυτά τα χρόνια και έχει μια πορεία, μια διάρκεια, μια τεράστια γκάμα στην τέχνη της».

«Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω ίσως όλα να ήταν διαφορετικά. Τι να σας πω, τώρα, ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω» κατέληξε, με χαμόγελο, ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων.

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά