Πέτρος Φιλιππίδης: Η σύζυγός του πήγε να τον δει και κατέρρευσε – Ετοιμάζει αίτημα αποφυλάκισης

3 Αυγούστου, 2021 2:06 ΜΜ
More videos

Προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης στις φυλακές της Τρίπολης, καθώς κατηγορείται για έναν βι@σμό και δυο απόπειρες βι@σμού ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σχεδόν μια εβδομάδα τώρα βρίσκεται στις φυλακές και χθες είχε το το πρώτο του επισκεπτήριο, την ώρα που ο δικηγόρος του ηθοποιού φέρεται να ετοιμάζει το αίτημα αποφυλάκισης.

Σύμφωνα με τον Alpha η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, ήταν η πρώτη επίσκεψη του ηθοποιού στις φυλακές της Τρίπολης όπου και βρίσκεται κατηγορούμενος για ένα βι@σμό και δύο απόπειρες βι@σμού.

Το επισκεπτήριο, όπως ανέφερε o Alpha, ήταν συναισθηματικά πάρα πολύ φορτισμένο, την ίδια στιγμή που ο Πέτρος Φιλιππίδης ετοιμάζεται να μπει σε θάλαμο με άλλους κρατούμενους, καθώς ολοκληρώνεται η περίοδος καραντίνας σε ειδικό κελί απομόνωσης για τον κορονοϊό.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα βρίσκεται πιθανότατα στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά μαζί και με περίπου άλλους 20 κρατούμενους.

Πάντως, όπως προαναφέρθηκε, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη πρόκειται το επόμενο διάστημα να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης για τον πελάτη του.

Πέτρος Φιλιππίδης: Συγκλονίζουν οι γυναίκες που τον κατήγγειλαν

[thecaller.gr]

Ακολουθήστε μας στο facebook: