Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση, μετά την απόφαση του δικαστηρίου

7 Μαρτίου, 202311:23 ΜΜ
More videos

Ο ηθοποιός, ο οποίος πλέον μπορεί και κυκλοφορεί ελεύθερα με περιοριστικούς όρους, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση το βράδυ της Δευτέρας

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά την απόφαση που δικαστηρίου, το οποίο τον καταδίκασε για δύο απόπειρες βιασμού, έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο ηθοποιός, ο οποίος πλέον μπορεί και κυκλοφορεί ελεύθερα με περιοριστικούς όρους, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση το βράδυ της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο Πέτρος Φιλιππίδης μαζί με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση «Berlin Alexanderplatz», στην οποία παίζει ο γιος του, Δημήτρης Φιλιππίδης, στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει ο λογαριασμός στο Twitter που γνωστοποίησε την είδηση, αποχώρησε πριν αυτή ξεκινήσει.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την απόφαση του δικαστηρίου

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων για να δει το Berlin Alexanderplatz, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού, όπου παίζει κι ο γιός του. Τι κατάντια για τον θίασο, που δεν αρνήθηκε να παίξει», έγραψε αρχικά χρήστης του Twitter.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News