Πέτρος Φιλιππίδης: Για δεύτερη ημέρα στο νοσοκομείο – Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

4 Φεβρουαρίου, 20219:18 ΜΜ
More videos

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Πέτρος Φιλιππίδης προκαλώντας ανησυχία στους οικείους αλλά και στους θαυμαστές του.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε στο σπίτι του στο Ψυχικό, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, Ελπίδας Νίνου, η οποία ήταν εκείνη που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Υγεία ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού δεν κρίθηκε σοβαρή ωστόσο ήταν απαραίτητο να παραμείνει στο νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί σε κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο.

Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη, το βράδυ της Τετάρτης εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό στην οποία αναφερόταν μεταξύ άλλων πως εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου και αναμένουν τη γνωμάτευση των ιατρών που τον παρακολουθούν.

Και ενώ το επεισόδιο δεν φαινόταν να είναι σοβαρό, ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει και σήμερα στο νοσοκομείο προκειμένου οι ιατροί να τον παρακολουθήσουν και να τον υποβάλλουν σε περαιτέρω εξετάσεις.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News