Πέθανε στα 48 του ο γνωστός bodybuilder Κώστας Κουτρούμπας

30 Ιουνίου, 2022 3:26 ΠΜ
More videos

«Έσβησε» ξαφνικά σε ηλικία 48 ετών ο γνωστός αθλητής Κώστας Κουτρούμπας, ο οποίος διακρίθηκε σε πολλούς αγώνες bodybuilding.

Ο Κώστας Κουτρούμπας ασχολήθηκε από νεαρή ηλικία με το body building και συμμετείχε σε πολλούς πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες όπου πολλές φορές κατέλαβε την πρώτη θέση.

Πληροφορίες του newsique.gr, αναφέρουν ότι πριν από μια εβδομάδα, ο γνωστός Λαμιώτης αθλητής αισθάνθηκε αδιαθεσία και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας. Μάλιστα, κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στο «Ωνάσειο», ωστόσο δεν πρόλαβε.

Ο bodybuilder ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Λαμίας. Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο χαρούμενο, γελαστό και ευγενικό. Ο «καλός γίγαντας» όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του, ήταν ιδιαίτερα φιλόζωος, ενώ όπως αναφέρει το Lamiareport, τον περασμένο χρόνο, είχε επικοινωνήσει με το τοπικό μέσο προκειμένου να ζητήσει βοήθεια για ένα νεαρό πελαργό που είχε πέσει από τη φωλιά του.

Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον Κώστα Κουτρούμπα,  γίνει αύριο Πέμπτη στις 10:00΄ το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στην Ανθήλη Λαμίας.