Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
διεθνήΠέθανε ξαφνικά ο διεθνής τερματοφύλακας Ματίγια Σάρκιτς σε ηλικία μόλις 26 χρονών

Πέθανε ξαφνικά ο διεθνής τερματοφύλακας Ματίγια Σάρκιτς σε ηλικία μόλις 26 χρονών

Θρήνος στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Πέθανε ο ποδοσφαιριστής, Ματίγια Σάρκιτς σε ηλικία 26 χρονών.

Συγκλονισμένος είναι ο ποδοσφαιρικός –και μη– κόσμος με τον θάνατο του διεθνή τερματοφύλακα Ματίγια Σάρκιτς σε ηλικία 26 χρονών, με τα δυσάρεστα νέα να τα γνωστοποιεί η ομάδα που αγωνιζόταν το τελευταίο διάστημα, η Μίλγουολ.

fa6b2190 2aef 11ef a5a4 eb0a083bbc6e

Σε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρεται: «Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της Μίλγουολ είναι εντελώς συντετριμμένος που ανακοινώνει ότι ο Matija Sarkic έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 26 ετών.

«Ο Sarkic, ο νούμερο ένα τερματοφύλακας των “Λιονταριών”, είχε 33 συμμετοχές για τον σύλλογο από τότε που ήρθε από τους Wolverhampton Wanderers τον Αύγουστο του 2023» συμπληρώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

matija sarkic millwall passes ball 909658749 scaled

«Ο διεθνής Μαυροβούνιος, ο Matija εκπροσώπησε με υπερηφάνεια τη χώρα του (σ.σ. Μαυροβούνιο» σε πολλές περιπτώσεις. Όλοι στον σύλλογο στέλνουν την αγάπη και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους φίλους του Matija σε αυτή την εξαιρετικά θλιβερή στιγμή» προστίθεται στη σχετική δήλωση.

«Ο σύλλογος δεν θα κάνει κανένα περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή και ζητά να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειας του Matija» καταλήγει η ομάδα σχετικά με την ξαφνική απώλεια του ποδοσφαιριστή.

Τα πιο σημαντικά