Πέθανε ο σκύλος του από δηλητηρίαση όταν ήπιε θαλασσινό νερό και μας προειδοποιεί

15 Ιουλίου, 2018 11:19 ΜΜ
More videos

Ένας άντρας από την Φλόριντα προειδοποιεί τον κόσμο για την δηλητηρίαση από το αλμυρό νερό, όταν πέθανε το μαύρο Λαμπραντόρ που είχε εξαιτίας αυτού.

Ο 29χρονος Κρις Τέιλορ αναγκάστηκε να κάνει ευθανασία στον σκύλο, επειδή ήπιε νερό από μια παραλία στον κόλπο Τάμπα.

Ο 6 ετών σκύλος άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα αφυδάτωσης συμπεριλαμβανομένης της αστάθειας και της διάρροιας αμέσως μετά τα παιχνίδια και τις βόλτες του στην παραλία.

Ο 29χρονος σκέφτηκε ότι ο σκύλος ήταν απλά κουρασμένος και δεν έδωσε σημασία επειδή λίγο αργότερα ο σκύλος έδειχνε να είναι καλύτερα.

Δυο μέρες μετά ο σκύλος σταμάτησε να τρώει και ο Τέιλορ τον πήγε αμέσως στον κτηνίατρο, ο οποίος του είπε ότι ο εγκέφαλος του σκύλος ήταν πρησμένος και δεν θα επιβίωνε.

Δείτε το βίντεο

“Φαίνεται σουρεαλιστικό. Μου φαίνεται σαν να μην είναι πραγματικότητα. Απλά πρέπει να το συνειδητοποιήσω και να πάρω απόφαση ότι ο σκύλος μου δεν υπάρχει πια”, ανέφερε ο 29χρονος στο δίκτυο Fox 13.

Η κατανάλωση αλμυρού νερού μπορεί να έχει θανατηφόρες επιπτώσεις για τα ζώα αλλά και για τους ανθρώπους, γιατί το σώμα δεν είναι εξοπλισμένο για να αντιμετωπίσει αυτή την περιεκτικότητα αλατιού.

Ο 29χρονος μοιράστηκε την ιστορία του, ελπίζοντας ότι θα προλάβει άλλους ιδιοκτήτες σκύλων ώστε να μην βιώσουν την ίδια οδυνηρή απώλεια.

[dailymail]