Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΠέθανε ο Νίκος Σιδέρης

Πέθανε ο Νίκος Σιδέρης

Άσχημα είναι τα νέα για τον Ολυμπιακό, αφού ο Νίκος Σιδέρης, μέλος της ομάδας που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα Ελλάδας τη δεκαετία του ’60, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών και αφού πρώτα είχε εξασφαλίσει, με όσα έκανε όταν ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, ότι θα μνημονεύεται πάντα ανάμεσα στους θρύλος της πειραϊκής ομάδας.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού αναφέρει τα εξής…

«Ο Σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς αποτίει φόρο τιμής και απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θρύλου του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου Νίκου Σιδέρη.

Ο Νίκος Σιδέρης ξεκίνησε από την θρυλική ομάδα των μπέμπηδων του Ολυμπιακού στην αρχή της δεκαετίας του 1960 και γρήγορα αγωνίστηκε σε ηλικία 18 ετών στην πρώτη ομάδα κατακτώντας πρωταθλήματα και κύπελλα μαζί με τους σπουδαίους συμπαίκτες του εκείνης της εποχής, ενώ ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού συμμετέχοντας στους αγώνες και τις εκδηλώσεις του συνδέσμου και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε συμπαίκτες και αντιπάλους. Ο Νίκος Σιδέρης είναι πλέον στο πάνθεον των ηρώων της θρυλικής ιστορίας του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΝΙΚΟ ΣΙΔΕΡΗ!»

Τα πιο σημαντικά