Πέθανε ο ηθοποιός Βασίλης Μαλούχος σε ηλικία 86 ετών

16 Ιουνίου, 2022 1:27 ΠΜ
More videos

Σε ηλικία 86 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός Βασίλης Μαλούχος έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

Την είδηση του χαμού του αγαπημένου ηθοποιού έκανε η κόρη του με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Βασίλη Μαλούχου στο facebook.

Ειδικότερα, η κόρη του, επίσης ηθοποιός, Ζωή Διαμαντοπούλου Μαλλούχου έγραψε τα εξής:

«Αντίο γλυκέ μου πατερούλη…Εις το επανιδείν αν και θα τα λέμε, πλέον μέσα από τις φωτογραφίες σου, κάθε μέρα και θα γελάμε και θα σχολιάζουμε όπως κάναμε τόσα χρόνια…

Πήγαινε να ξεκουραστείς τώρα και να συναντήσεις επιτέλους και τα αδέρφια μου που σε περιμένουν και αυτά τόσα χρόνια εκεί ψηλά στον ουρανό…Μην ανησυχείς για μένα… Θα κάνω όσα πράγματα λέγαμε να κάνω και λόγω του κόβιντ, δεν πρόλαβα να κάνω…Εις το επανιδείν λοιπόν μέχρι να έρθω και εγώ, να ζήσουμε κατά κάποιο τρόπο σαν οικογένεια πάλι, εκεί ψηλά στον ουρανό…

Θα σε ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!».

Ανάρτηση για τον θάνατό του έκανε και ο ηθοποιός και Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας.

«Μόλις τελείωσε η πρώτη μέρα των εκλογών μας με λυπη πληροφορήθηκα ότι ένας άξιος, τίμιος, ακούραστος εργάτης του θεάτρου και ταλαιπωρημενος στην ζωή που πρόσφατα είχε επανεγγραφει στο Τασεη μας με σκοπό να τον βοηθήσουμε έφυγε από την ζωή.. Άφησε το στίγμα του στον ελληνικό κινηματογράφο του 60 με τους αμέτρητους χαρακτηριστικους του ρόλους.. Καλό ταξίδι Βασίλη μου!», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ποιος ήταν ο Βασίλης Μαλούχος

Ο Βασίλης Μαλούχος ήταν ηθοποιός και σκηνοθέτης και σπούδασε στη δραματική σχολή του Δημήτρη Ροντήρη, στο ωδείο Αθηνών.

Πήρε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από την επιτροπή εξαιρετικών ταλέντων.

Ήταν αδερφός του επίσης ηθοποιού Γιάννη Μαλούχου.