Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΈφυγε από τη ζωή ο εμβληματικός Γιώργος Καραγιάννης

Έφυγε από τη ζωή ο εμβληματικός Γιώργος Καραγιάννης

Ο Γιώργος Καραγιάννης, ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων στην Ελλάδα, έφυγε από τη ζωή.

Πέρα από τις αμέτρητες κινηματογραφικές παραγωγές, στην εταιρεία του Γιώργου Καραγιάννη ανήκουν και τα ΚΑΠΑ Studios, τόπος γυρισμάτων για πολλές σειρές και ψυχαγωγικές εκπομπές για τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας.

Δείτε το βίντεο:“Είχε μια απώλεια ο Γιάννης Καραγιάννης, έχασε τον πατέρα του Γιώργο Καραγιάννη. Ήταν ο πατριάρχης της οικογένειας, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες παραγωγούς που ξεκίνησε με ταινίες, βιντεοταινίες και τηλεόραση. Ήταν μια εμβληματική φιγούρα στον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, με πάρα πολλές μεγάλες επιτυχίες”, ανέφερε ο παρουσιαστής της εκπομπής “Πρωινό”, Γιώργος Λιάγκας.

667c53f509334a6281bb508ae5854d3f

“Στα βήματά του, με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, δουλεύει ο γιος του, Γιάννης Καραγιάννης. Πραγματικά, μέσα από την καρδιά μας, ευχόμαστε συλλυπητήρια στην οικογένεια του κυρίου Καραγιάννη”, ανέφερε για τον θάνατο του Γιώργου Καραγιάννη.

Τα πιο σημαντικά