Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΘρήνος στην Ηλεία: Πέθανε ξαφνικά ο Ανδρέας Ρηγόπουλος μέσα στην επιχείρησή...

Θρήνος στην Ηλεία: Πέθανε ξαφνικά ο Ανδρέας Ρηγόπουλος μέσα στην επιχείρησή του

Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία ξαφνικά τη στιγμή που βρισκόταν στην επιχείρησή του – Kαττρευσε και πέθανε

Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και στην οδό Κορίνθου έφθασε η κινητή μονάδα με γιατρό, που πραγματοποίησε ΚΑΡΠΑ στον επιχειρηματία και στη συνέχεια τον μετέφερε στο ΠΓΝΠ.

Φτωχότερος είναι από χθες ο επιχειρηματικός κόσμος της αχαϊκής πρωτεύουσας, μετά την τραγική είδηση της απώλειας του Ηλείου στην καταγωγή Ανδρέα Ρηγόπουλου, ιδιοκτήτη της επιχείρησης «Καραμελόκοσμος», ο οποίος «έσβησε» προδομένος από την καρδιά του.
Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία ξαφνικά τη στιγμή που βρισκόταν στην επιχείρησή του. Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και στην οδό Κορίνθου έφθασε η κινητή μονάδα με γιατρό, που πραγματοποίησε ΚΑΡΠΑ στον επιχειρηματία και στη συνέχεια τον μετέφερε στο ΠΓΝΠ.

rigopoulos

Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών στα Επείγοντα, δεν τα κατάφερε. Ο εκλιπών ήταν δραστήριος επιχειρηματίας, διατηρούσε το κατάστημα με σοκολατοειδή και ζαχαρώδη είδη στην οδό Κανακάρη 189 και είχε έντονη παρουσία σε εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Επίσης, είχε αφήσει και καρναβαλικό αποτύπωμα καθώς ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Σοκολατοριχτών με διαχρονική παρουσία στις παρελάσεις. Στα νιάτα του είχε υπάρξει και αθλητής πόλο.

Ήταν παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Γεωργία Σιδέρη, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, την Κατερίνα και το Λεωνίδα. Συντετριμμένα και τα αδέλφια του, οι δημοσιογράφοι Κώστας και Παναγιώτης Ρηγόπουλος και ο συνταξιούχος Δημήτρης, που μέσα σε ενάμιση χρόνο έχασαν και τον αδελφό τους Άγγελο, τον Μάρτιο του 2023 και τη μητέρα τους Ρένια το ίδιο έτος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ανδρέας Ρηγόπουλος ήταν ιδιαίτερα ευγενής και με χιούμορ άνθρωπος, πάντα προσηνής που πάλευε να επεκτείνει την επιχείρησή του και μάλιστα τον περασμένο Ιανουάριο είχε καταφέρει κάτι μοναδικό, κερδίζοντας τα ευμενή σχόλια του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη.

Ειδικότερα, με τον «Καραμελόκοσμο», ήταν ο μοναδικός Έλληνας εκθέτης σε Διεθνή έκθεση και συγκεκριμένα στην «Πράσινη Εβδομάδα», στο Βερολίνο της Γερμανίας, όπου σε ρεπορτάζ της DW είχε γίνει λόγος για μια μικρή αλλά θαρραλέα επιχείρηση ζαχαρωτών από την Πάτρα που ήρθε μόνη στην μεγάλη έκθεση του Βερολίνου και ξεχώρισε.

Πηγή: patrisnews

Τα πιο σημαντικά