Πέθανε ο 48χρονος Νίκος Σπανός 20′ πριν το 2021: Ντυμένος Άι Βασίλης έπαιζε με τα παιδιά του

1 Ιανουαρίου, 2021 5:55 ΜΜ
More videos

«Έφυγε» ο Άγιος Βασίλης της καρδιάς μας, την ώρα που μοίραζε δώρα – Σήμερα Παρασκευή, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, η κηδεία του Νίκου Σπανού.

Συγκλονισμένη ειναι η κοινωνία της Λαμίας από τον αδόκητο χαμό του.

Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος ο Νίκος Σπανός, το γελαστό παιδί του Δήμου Λαμιέων, ο άνθρωπος που είχε συνδέσει το όνομα του με τις εκδηλώσεις της Λαμίας και όλης της Φθιώτιδας, έφυγε από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του.

Ο Νίκος ήταν κυριολεκτικά η ψυχή των εκδηλώσεων το Δήμου Λαμιέων, έχοντας αναλάβει την παρουσίαση της παρέλασης του καρναβαλιού της Λαμίας, όπως και πολλών άλλων εκδηλώσεων.

Επίσης κάθε χρόνο αυτές τις γιορτινές ημέρες ήταν ο Αι- Βασίλης που πρωταγωνιστούσε επίσης σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου.

Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της ζωής του κυριολεκτικά πρόσφερε χαρά και χαμόγελα, καθώς υπέστη ανακοπή ντυμένος Αι- Βασίλης έχοντας μοιράσει δώρα σε μικρά παιδιά, σε συγγενικό του σπίτι.

Ο Νίκος Σπανός ξεκίνησε να ασχολείται με τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης από το 1993, ενώ στο Δήμο Λαμιέων πρόσφερε τις υπηρεσίες του για περισσότερα από 20 χρόνια.

Πριν είχε εργαστεί στο εργοστάσιο της Chipita, ενώ για κάποια χρόνια ήταν και Διαιτητής ποδοσφαίρου, στα τοπικά πρωταθλήματα της Φθιώτιδας.

Ο 48χρονος Νίκος αφήνει πίσω τα δύο αγαπημένα του παιδιά. Τον Δημήτρη 19 ετών και τον Αποστόλη 15 ετών.

Η κηδεία του Νίκου Σπανού θα γίνει σήμερα Παρασκευή 1η Ιανουαρίου 2021, στις 4:00 το απόγευμα στο Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα, θέλει να εκφράσει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Θα μας λείψεις Νίκο μας…Άγιε Βασίλη της καρδιάς μας!

Πηγή: lamiareport.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: