Πέθανε ο 22χρονος Δήμος Βλαχάβας – Είχε τραυματιστεί σε τροχαίο με τη μηχανή του – Είχε περάσει καρκίνο και πριν 2 χρόνια είχε χάσει τον πατέρα του

13 Οκτωβρίου, 202112:40 ΜΜ
More videos

Μεγάλη μάχη για να κρατηθεί έδινε από το βράδυ της 6ης Οκτωβρίου έως και σήμερα το πρωί ο 22χρονος, Δήμος Βλαχάβας τραυματίστηκε πολύ σοβαρό τροχαίο την προηγούμενη Τετάρτη στον Περιφερειακό του Βόλου σχεδόν ένα χιλιόμετρο πριν το τούνελ της Γορίτσας στους φωτεινούς σηματοδότες της Ν. Δημητριάδας. Με το νεαρό άνδρα να μεταφέρεται εσπεσμεύνα στο Νοσοκομείο με σημαντικές κρανιογεκεφαλικές κακώσεις.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός Δήμος στην τοπική κοινωνία του Βόλου, δυστυχώς δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματα του σήμερα στις 10:00, σκορπώντας κύμα πένθους στην πόλη. Τις τελευταίες μέρες μέσω των social media, άνθρωποι όλων των ηλικιών κοινοποιούσαν την επιτακτική ανάγκη για τη δωρεά αίματος για τον άτυχο νέο.

Ο Δήμος πριν φύγει από τη ζωή είχε δώσει και άλλες σπουδαίες μάχες…Πριν περίπου δύο χρόνια, ο πατέρας του «έφυγε» ξαφνικά, ενώ το 2014 ο ίδιος διαγνώστηκε με καρκίνο, τον οποίο και ξεπέρασε με γενναία μάχη που έδωσε και τότε σε χρονικό διάστημα τριών μηνών.

Αφήνει πίσω του τη μητέρα του και τη μικρή του αδερφή που μέσα σε δύο χρόνια έχουν χάσει τους δύο άνδρες του σπιτιού τους, με την οδύνη τους να μην μπορεί να περιγραφεί.

Πηγή: thenewspaper.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News