Πέθανε η Νίνα Τζάνετ – Η αδελφή του Αλέκου Τζανετάκου «έσβησε» από άνοια

12 Αυγούστου, 2021 5:48 ΜΜ
More videos

Όσα είπε για τη Νινή Τζάνετ ο μοναχογιός της, Γρηγόρης Αποστολίδης

«Αυλαία» έπεσε για την ηθοποιό και θιασάρχισσα Νινή Τζάνετ, σε ηλικία 86 ετών, η οποία ήταν η μικρότερη αδελφή του Αλέκου Τζανετάκου και τέταρτη κατά σειρά αδελφή του. Ο θάνατος της σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς να το μάθει κανείς.

Η Νινή Τζάνετ ευτύχησε να κάνει μια τεράστια καριέρα στο Ακροπόλ και να γίνει η «κολλητή» του Μάνου Κατράκη, της Λίντα Άλμα, της Ρένας Βλαχοπούλου, της Ελένης Προκοπίου και πολλών άλλων μεγάλων ονομάτων εκείνης της εποχής. Όμως, «έφυγε» βυθισμένη στο σκοτάδι της άνοιας και του Πάρκινσον.

Τον θάνατο της γνωστής ηθοποιού αποκάλυψε ο μοναχογιός της, Γρηγόρης Αποστολίδης μιλώντας στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα στην Espresso. «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έστειλε μια τέτοια μητέρα. Ήταν τόσο σπουδαία γυναίκα που έμεινε χήρα πολύ νέα και δεν ξαναπαντρεύτηκε για να μην πάρει άλλο επώνυμο. Πιστεύω από εκεί πάνω που βρίσκεται, στον θίασο του ουρανού, θα τους κάνει όλους να χορεύουν και να γελάνε».

Στην ερώτηση εάν η Νινή Τζάνετ έφυγε ευτυχισμένη από τη ζωή, ο γιος της συγκινήθηκε. «Νομίζω ναι, έφυγε ευτυχισμένη. Αναπολούσε πολλές φορές τα παλιά και μου έλεγε διάφορες ιστορίες εκείνης της εποχής. Η μητέρα μου ήταν ένας πολύ συνεσταλμένος άνθρωπος. Από το θέατρο έφυγε πριν από περίπου 25 χρόνια, πάνω στο απόγειο. Ήθελε να τη θυμούνται όπως παλιά. Το μόνο πικρό είναι ότι τα τελευταία χρόνια έπασχε από άνοια και Πάρκινσον και αυτό την είχε δυσκολέψει πολύ στην επικοινωνία μας».