Πέθανε η Ειρήνη Ιγγλέση – Η πρώην σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου

16 Αυγούστου, 2020 12:57 ΜΜ
More videos

Ειρήνη Ιγγλέση: Η γνωστή ηθοποιός πέθανε μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 76 ετών άφησε η ηθοποιός Ειρήνη Ιγγλέση, έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αξιόλογη Ελληνίδα ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες, με πιο πρόσφατη την «Μητριαρχία» το 2014. Η Ιγγλέση ήταν από τις αγαπημένες ηθοποιούς του γνωστού σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη καθώς είχε παίξει και στα «Πέτρινα χρόνια» αλλά και στην «Μικρά Αγγλία».

Είχε παίξει, μεταξύ άλλων, στις ταινίες: «Ο Κύριος με τα γκρι», «Κυρία Κούλα», «Μαμά 2 u», «Έναστρος θόλος», «Οι σκλάβοι στα δεσμά τους». Η δεύτερη σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου είχε γνωριστεί με τον αγαπημένο συνθέτη στα τέλη του 1976 στο θέατρο. Οι δυο τους απέκτησαν δύο κόρες, την Σεσίλ και την Κωνσταντίνα, που ασχολούνται με τις τέχνες.

Διατηρούσαν άψογες σχέσεις με τον συνθέτη και την τελευταία του σύζυγο Μαρία Παπαγιάννη. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην κηδεία του συνθέτη η Ειρήνη Ιγγλέση ήταν συντετριμμένη και δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει.

Η Ειρήνη Ιγγλέση ήταν η πρώτη σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου, τον οποίο είχε γνωρίσει στο θέατρο στα τέλη του 1976. Μαζί είχαν 2 παιδιά, την Σεσίλ και την Κωνσταντίνα. Μάλιστα την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η δεύτερη σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου Μαρία Παπαγιάννη, με την οποία διατηρούσε άριστες σχέσεις.

Για το λόγο αυτό και η Μαρία Παπαγιάννη την αποχαιρέτησε μέσα από το Facebook.

Καλό σου ταξίδι Ειρήνη. Θα σε θυμάμαι πάντα με ευγνωμοσύνη για όσα μοιραστήκαμε με αγάπη.

Gepostet von Μαρία Παπαγιάννη am Samstag, 15. August 2020