Πέθανε από καρκίνο ο 23χρονος YouTuber του Minecraft – Συγκλονίζει το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του

3 Ιουλίου, 20221:02 ΠΜ
More videos

Σε ηλικία μόλις 23 ετών, πέθανε ο διάσημος YouTuber του Minecraft, Technoblade, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο Technoblade ήταν μία από τις διασημότερες προσωπικότητες του διαδικτύου στις ΗΠΑ.

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η οικογένειά του, ενώ στον λογαριασμό του στο YouTube δημοσιεύτηκε ένα βίντεο με το οποίο αποχαιρετά τους θαυμαστές του. Το βίντεο έχει τίτλο «so long nerds» (Καλή αντάμωση σπασίκλες) και έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 20 εκατ. προβολές.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο πατέρας του Technoblade, ο οποίος διαβάζει το τελευταίο μήνυμα του γιου του, Άλεξ-όπως ήταν το πραγματικό του όνομα– στους φαν του. «Ο Άλεξ ήταν το πιο εκπληκτικό παιδί που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς ποτέ» λέει ο πατέρα του Technoblade.

«Σας ευχαριστώ όλους που υποστηρίξατε το περιεχόμενό μου όλα αυτά τα χρόνια. Αν είχα άλλες εκατό ζωές, νομίζω ότι θα επέλεγα να γίνω ξανά η Technoblade κάθε φορά, καθώς αυτά ήταν τα πιο ευτυχισμένα χρόνια της ζωής μου» ήταν το τελευταίο μήνυμα του Άλεξ.

Στο ίδιο βίντεο, ο πατέρας του Άλεξ τόνισε πως ο γιος του έγραψε το σενάριο για το βίντεο από το κρεβάτι του και τελικά έφυγε από τη ζωή μόλις λίγες ώρες αργότερα. «Δεν νομίζω ότι είπε όλα όσα ήθελε να πει, αλλά μετέφερε τα κύρια σημεία. Το τελείωσε και μετά έφυγε. Έζησε περίπου άλλες οκτώ ώρες μετά από αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Technoblade είχε κάνει γνωστό ότι πάσχει από καρκίνο πριν από περίπου έναν χρόνο. Τον Φεβρουάριο του 2022, με ένα βίντεό του είχε συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία και μια επώδυνη επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το χέρι του.

Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος, αρχικά πίστευε ότι ο πόνος που ένιωθε στο χέρι του ήταν λόγω στρες και υπερβολικού παιχνιδιού. Αφού πρήστηκε το χέρι του πήγε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια διαγνώστηκε με καρκίνο.

Ο Technoblade είχε πάνω από 11 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News