Πέθαναν με 10 λεπτά διαφορά σφραγίζοντας μια μεγάλη αγάπη

12 Ιουλίου, 2015 2:32 ΠΜ
More videos

Πρίν από λίγο καιρό, δύο αδελφές ψυχές  που έμεναν μαζί σε οίκο ευγηρίας, πέθαναν με μόλις 10 λεπτά διαφορά στο ίδιο δωμάτιο. Από τότε η οικογένειά τους πιστεύει ότι θα είναι για πάντα «ο ένας δίπλα στο άλλο!».

Σύμφωνα με δημοσίευση εφημερίδας, ένας 88 χρόνος άνδρας και η σύζυγός του, οι οποίοι μοιράστηκαν 65 χρόνια γάμου, απεβίωσαν με λίγα λεπτά διαφορά ο ένας από το άλλο, αφήνοντας τους αναγνώστες ν” αποφασίσουν αν πρόκειται για μια ασυνήθιστη σύμπτωση ή αν οι δεσμοί της μοίρας και της συντροφικότητας είναι πραγματικά άρρηκτοι.

Μετά την Mavis Stevenson, 89 ετών, που απεβίωσε στο κρεβάτι της, η οικογένειά της και οι φίλοι του συζύγου της, Harry επιβεβαίωσαν ότι και εκείνος πέθανε μόνο μερικά λεπτά αργότερα. Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού που διήρκησε δεκαετίες, ξεκίνησε όταν και οι δύο ήταν έφηβοι.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν όταν ήταν 16, και από τότε ήταν αχώριστοι. Σύντομα παντρεύτηκαν και έκαναν μια ευτυχισμένη οικογένεια.  65 χρόνια αργότερα, οι δύο αδελφές ψυχές μετακόμισαν σε γηροκομείο της περιοχής όταν η υγεία της Mavis άρχισε να υποτροπιάζει και δεν μπορούσε κανείς να τη φροντίσει.

rs_560x441-140804125600-1024-don-maxine-simpson

Παρά το γεγονός ότι ο Harry θα μπορούσε να παραμείνει στο σπίτι τους, αποφάσισε να μετακομίσει και εκείνος στο γηροκομείο έτσι ώστε και οι δύο να μπορέσουν να μείνουν κοντά ο ένας στο άλλο. Σύμφωνα με τον ανιψιό του ζευγαριού, ο 88 χρόνος άνδρας είχε πει επανειλημμένως ότι το ζεύγος «δεν θα μπορούσε να ζήσει ο ένας χωρίς τον άλλο».

Φαίνεται ότι η αληθινή αγάπη ήταν η αιτία για τον Harry, να ακολουθήσει τη σύζυγό του στη μετά θάνατον ζωή. Το πιο συγκλονιστικό κομμάτι της συγκινητικής αυτής ιστορίας είναι ότι ο Harry δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα με την υγεία του. 

Λίγες μόνο μέρες μετά τη συγκεκριμένη είδηση, χιλιάδες άρθρα κατέκλυσαν το διαδίκτυο φέροντας τον τίτλο «αδελφές ψυχές με 10 λεπτά διαφορά» .

Ορισμένοι πιστεύουν ότι υπάρχει μια πνευματική σύνδεση μεταξύ αυτών των ζευγαριών και ότι επιλέγουν να πεθάνουν για να είναι μαζί ενώ άλλοι πιστεύουν απλώς ότι πρόκειται για σύμπτωση. Τα μέλη της οικογένειας του διάσημου-μετά θάνατον-ζευγαριού, είπαν ότι στην περίπτωσή τους, απλά δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσε να τους κρατήσει χωριστά.

Πλάι-πλάι, τόσο στη ζωή όσο και στον θάνατο λοιπόν. Αυτή η ιστορία μπορεί πράγματι να είναι συγκινητική, αλλά σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Αν και σπάνιες, δεκάδες ιστορίες έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια για ηλικιωμένα ζευγάρια που μετά από πολυετή γάμο με αληθινή αγάπη, πεθαίνουν με λίγες ώρες ή λίγα λεπτά διαφορά.

Χωρίς ο θάνατος να (πρέπει να) αποτελεί ένδειξη αγάπης, δηλαδή χωρίς να πιστεύουμε πως οι άνθρωποι πρέπει να πεθαίνουν όταν πεθαίνει ο/η σύντροφός τους, φαίνεται πως κάποιους έρωτες, είναι πολύ μικρός να τους χωρίσει!

examiner/singleparent