Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Πεθαίνει το παιδί, θα σας σκοτώσω όλους αν δεν τον σώσετε» φώναζε...

«Πεθαίνει το παιδί, θα σας σκοτώσω όλους αν δεν τον σώσετε» φώναζε ο ταξιτζής για τον ηθοποιό

Πολλά είναι ακόμα τα κενά στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού του ταξιτζή από τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά. Σήμερα, ο ειδικευόμενος γιατρός Νίκος Κουδούνης, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τα όσα διαδραματίστηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όταν ο ταξιτζής πήγε τον ηθοποιό σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. «Πεθαίνει το παιδί, θα σας σκοτώσω όλους αν δεν τον σώσετε», υποστηρίζει ο γιατρός πως τους έλεγε με επιθετικό ύφος ο ταξιτζής και πρόσθεσε πως στη συνέχεια άλλαξε τακτική και ήθελε να επιτεθεί στον ηθοποιό.

«Ο ταξιτζής άλλαξε μετά τακτική και έλεγε “δεν νιώθω τα πόδια μου, τα χέρια μου”. Ο οδηγός ταξί έλεγε “τι μου έκανες, ρε αλήτη;”». Εκείνη τη στιγμή, όπως αφηγήθηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο γιατρός ειδοποίησε τους συναδέλφους του να επέμβουν καθώς είδε τον ταξιτζή να είναι σε φάση να επιτεθεί στον ηθοποιό: «Φοβήθηκα μην πάει να τον λιντσάρει».

«Η κατάσταση», αφηγήθηκε, «είχε ξεφύγει και ειδοποιήσαμε την Αστυνομία. Ήρθε σε δέκα λεπτά, καθώς κατάλαβαν την κρισιμότητα της κατάστασης. Από τη στιγμή που ήρθε η Αστυνομία, φόρεσαν γάντια και προχώρησαν σε προσωπικό έλεγχο του συνοδηγού. Εκείνος δεν ήθελε να βγει έξω και τελικά, σιγά-σιγά τον έβγαλαν από το ασθενοφόρο. Ο οδηγός ταξί πάλι θέλησε να του επιτεθεί και χρησιμοποιούσε φράσεις όπως θα σε σκοτώσω».

«Από το καρδιογράφημα που του κάναμε, δεν ανησυχήσαμε. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσαμε με κάποιον από τον κύκλο του. Εντελώς τυχαία, πήρε τηλέφωνο, στο κινητό του ταξιτζή, ένας φίλος προσωπικός και του είπαμε να έρθει στο νοσοκομείο. Πέρασε πολλή ώρα για να συνέλθει. Αλλά όταν έγινε αυτό, δεν ήθελε να μείνει στο νοσοκομείο», είπε ο Νίκος Κουδούνης.

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Μαζί σου»:

Τα πιο σημαντικά