Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΠέταξε τα εξτένσιονς για πάντα: Η Βανδή έκоψε τα μαλλιά της καρέ...

Πέταξε τα εξτένσιονς για πάντα: Η Βανδή έκоψε τα μαλλιά της καρέ και στα 54 είναι ίδια η Χαρούλα στους Δύο Ξένους

Η Δέσποινα Βανδή, παρά το γεγονός οτι πλέον έχει πατήσει τα 50 έτη, εξακολουθεί να διατηρεί τολμηρότητα στις επιλογές της εμφάνισης, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες.

Η τραγουδίστρια απηύθυνε τις ευχές της για τη Σαρακοστή, εμφανιζόμενη με ένα μαύρο T-shirt, ενώ παράλληλα παρουσίασε το νέο hair look της, μετά την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης, λίγες ημέρες πριν.

Δέσποινα Βανδή

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου διαστήματος, παρατηρήσαμε τις προσπάθειες της να αυξήσει το μήκος των μαλλιών της. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, αποφάσισε να κάνει μια εκπληκτική αλλαγή!

Δέσποινα Βανδή

Τέλος λοιπόν, τα μακριά μαλλιά για την τραγουδίστρια!

Αποφάσισε να υιοθετήσει ένα πιο κοντό κούρεμα, ένα στιλ καρέ που είναι δημοφιλές αυτή την περίοδο.

1425

Όπως παρατηρούμε, η Δέσποινα ανανεώθηκε! Αυτή η αλλαγή προσδίδει έναν νεανικό αέρα και πράγματι αναδεικνύει τη γοητεία κάθε γυναίκας!

Φαίνεται πως η τραγουδίστρια επηρεάστηκε από το look της κόρης της, η οποία έχει παρόμοιο στιλ, και πλέον μητέρα και κόρη φαίνονται ακόμη πιο ομοιόμορφες.

Φάνηκε αυτό που δεν έπρεπε: Η Δέσποινα Βανδή φόρεσε πανάκριβο φόρεμα αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο στη φωτο

Για ακόμη μια φορά η Δέσποινα Βανδή ήταν άκρως εντυπωσιακή στο live του J2US καθώς διάλεξε να φορέσει μια δημιουργία της αγαπημένης της Celia Kritharioti.

Ειδικότερα, η κριτής του J2US επέλεξε ένα μάξι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ το οποίο της τόνιζε άψογα τη σιλουέτα της.

Η Δέσποινα Βανδή συνδύασε το εντυπωσιακό φόρεμά της με διακριτικά κοσμήματα και ασημένια πέδιλα. Η διάσημη τραγουδίστρια αρκετές φορές επιλέγει να φορά δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Σίλιας Κριθαριώτη.

Άλλωστε και στην πρεμιέρα του μουσικού σόου, η κριτής απέσπασε αμέτρητα θετικά σχόλια μετά το αποκαλυπτικό σιέλ φόρεμα που ήταν δημιουργία της Celia Kritharioti coutoure Άνοιξη Καλοκαίρι 2024.

254

255

256

257

258

259

260

261

Τα πιο σημαντικά