Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
σκύλοςΠέταξαν ένα τραυματισμένο κουτάβι από αυτοκίνητο που κινούνταν όμως ένας αστυνομικός το...

Πέταξαν ένα τραυματισμένο κουτάβι από αυτοκίνητο που κινούνταν όμως ένας αστυνομικός το έσωσε.

Την νύχτα των Χαλογουίν, ένα τραυματισμένο κουτάβι πετάχτηκε από ένα κινούμενο όχημα και αφέθηκε στον δρόμο για να πεθάνει. Ευτυχώς, δύο γυναίκες είδαν τον σκύλο που έκλαιγε, τον τύλιξαν σε μια κουβέρτα και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα Όλμπανι της Νέας Υόρκης.

Ο αστυφύλακας Τζον-Ντέιβιντ Χιλ, κάλεσε την φιλοζωική της περιοχής. Δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για το τετράποδο και θέλησαν να τα παρατήσουν. Ο αστυφύλακας Χιλ όμως δεν μπορούσε να το αφήσει να συμβεί. «Δεν πίστευα πως είναι δίκαιο. Δεν ήθελα η ζωή του να αποτελείται από πόνο και να υποφέρει μέχρι να πεθάνει. Ήμουν ο κατάλληλος αξιωματικός εκείνη τη στιγμή.» αναφέρει ο άνδρας.

Ο αστυνόμος αποφάσισε να υιοθετήσει τον σκύλο που ονόμασε Τζακ και τον μετέφερε σε ένα νοσοκομείων ζώων. Οι κτηνίατροι δήλωσαν ότι η ζημία είχε ήδη προχωρήσει και ότι η καλύτερη επιλογή θα είναι να ακρωτηριαστεί ένα από τα πόδια του.

Παρά το γεγονός αυτό, ο Τζακ κατέληξε να γίνει ένα πολύ τρυφερό, χαρούμενο και ευτυχισμένο κατοικίδιο. «Παίζει μπάλα, κινείται τριγύρω πολύ καλά και είναι σε θέση να πηδάει στον καναπέ. Είναι νευρικός όταν γνωρίζει ανθρώπους αλλά όταν τους μυρίσει, ξεκινά να τους γλύφει.» συμπληρώνει ο Χιλ.

Κάποιοι πέταξαν ένα τραυματισμένο κουτάβι από κινούμενο όχημα και το άφησαν να πεθάνει.1

Jon-David Hill

Δύο γυναίκες είδαν τον σκύλο που έκλαιγε και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα του Όλμπανι.2

Jon-David Hill

Η φιλοζωική είπε πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα και θα πρέπει να εγκαταλείψουν την προσπάθεια.3

Jon-David Hill

Ο αστυνόμος Χιλ αποφάσισε να τον υιοθετήσει: «Δεν ήθελα η ζωή του να αποτελείται από πόνο και να υποφέρει μέχρι να πεθάνει.»4

Jon-David Hill

Παρόλο που ένα από τα πόδια του σκύλου έπρεπε να ακρωτηριαστεί, πλέον ο Τζακ έχει ένα καλό σπίτι γεμάτο αγάπη.5

Jon-David Hill

[animalrescuesite]

Τα πιο σημαντικά