Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΠέταξαν αλεύρι στον Φερεντίνο νευρίασε και σηκώθηκε και έφυγε

Πέταξαν αλεύρι στον Φερεντίνο νευρίασε και σηκώθηκε και έφυγε

Θύμα του κεφιού και της υπερβολές ο παρουσιαστής που εκνευρίστηκε κι άφησε την παρουσίαση του Καρναβαλιού. Παραλίγο να χρειαστεί δικηγόρο χτες ο παρουσιαστής και του φετινού Καλαματιανού Καρναβαλιού Χρήστος Φερεντίνος.

dsc 5150 medium

dsc 5151 medium

dsc 4959 medium

Αρχικά κάτι πιτσιρικάδες του έριξαν αφρό και το προσπέρασε με χιούμορ, στη συνέχεια ένα γκρουπ τον αλεύρωσε αρκετά, ξεπερνώντας και το όριο της πλάκας και “φόρτωσε” κανονικά, φτάνοντας στο σημείο να αποκαλέσει τους δράστες “μ…α…λ…”!

Μετά από δυο λεπτά το επόμενο γκρουπ και συγκεκριμένα ο οδηγός του άρματος, βγήκε από το παράθυρο και μπουγέλωσε με μπύρα (!) τον παρουσιαστή, που έσκυψε μέσα στο αυτοκίνητο και του ανταπέδωσε με σερπαντίνες

Ομως, όταν βγήκε από το αυτοκίνητο είπε “φεύγω, παω να αλλάξω, θα τα ξαναπούμε σε καμιά ώρα“, αφήνοντας στη μέση την παρουσίαση αρκετά εκνευρισμένος! Το κενό κάλυψε ο Σωτήρης Γεωργούντζος.

dsc 5140 medium

dsc 5142 medium

Ευτυχώς τα πράγματα ηρέμησαν, και μόλις ολοκληρώθηκε η παρέλαση, σκουπίστηκε και καθάρισε από τα αλεύρια, ανέβηκε στη σκηνή για το φινάλε της εκδήλωσης!

Μάλιστα ο Δήμαρχος Καλαμάτας τον “έφτιαξε” προσπαθώντας να επανορθώσει, λέγοντας ότι “η επιτυχία του Καρναβαλιού οφείλεται στον Φερεντίνο, τον καλύτερο παρουσιαστή της Ελλάδας”!

Αρκετά μέλη της Καρναβαλικής του ζήτησαν συγγνώμη για την συμπεριφορά κάποιων που ξεπέρασαν τα όρια…

Τέλος καλό, όλα καλά!

Πηγή:  messinialive

Τα πιο σημαντικά