Περπάτησε 2 χιλιόμετρα στο χιόνι ο Τσίπρας για να φτάσει στο συνέδριο στο Νταβός

24 Ιανουαρίου, 20188:25 ΠΜ

Ούτε με λιμουζίνα ούτε με κάποια… επισημότητα από αυτές που συνηθίζονται σε τέτοιες περιπτώσεις έφτασε ο Αλέξης Τσίπρας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το πυκνό χιόνι που έχει πέσει στην περιοχή και έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα.

Το χιόνι πέφτει αυτές τις ημέρες στο Νταβός απέτρεψε ηγέτες από το να το προσεγγίσουν ακόμα και με ελικόπτερα, ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας δεν πτοήθηκε καθόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την προσέλευσή του στην ελβετική πόλη νωρίς το απόγευμα, η κυβερνητική αποστολή «έπεσε» πάνω σε μια ακίνητη «ουρά» μερικών χιλιομέτρων που σχημάτιζαν τα οχήματα που προσέρχονταν στο Νταβός, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός, προκειμένου να αποφύγει καθυστέρηση στην έναρξη του προγράμματός του, να συνεχίσει πεζή μαζί με την αποστολή, την πορεία περίπου 2 χιλιομέτρων που απέμενε μέχρι τον προορισμό τους.

Με μικρή καθυστέρηση πραγματοποιήθηκαν στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ οι διαδοχικές συναντήσεις του πρωθυπουργού με επενδυτές. Πρόκειται για τον Ελληνο-αυστραλό-αμερικανό επενδυτή ‘Αντριου Λιβέρης και τον διευθύνοντα σύμβουλο της βελγικής εταιρείας Delhaize, Dick Boer.

Εν συνεχεία ο κ. Τσίπρας αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις του Φόρουμ, συνεχίζοντας το πρόγραμμά του και πάλι με τα πόδια.

 Πηγή: newsit.gr
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News