Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΠερπάτησαν 22χλμ. σε 5 ώρες μέχρι τον Αγ. Ιωάννη τον Ρώσο: Συγκινεί...

Περπάτησαν 22χλμ. σε 5 ώρες μέχρι τον Αγ. Ιωάννη τον Ρώσο: Συγκινεί και φέτος το τάμα, Δανάης Παππά & Λάμπρου Λάζαρη

Η Δανάη Παππά και ο σύντροφός της, Λάμπρος Λάζαρης, εκπλήρωσαν το τάμα του και φέτος και περπάτησαν από τον Άγιο μέχρι τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο, στην Εύβοια.

Η απόσταση που διάνυσαν περπατώντας Δανάη Παππά και Λάμπρος Λάζαρης

Ειδικότερα, τη φετινή χρονιά, το ζευγάρι με την παρέα του, ακολούθησε ένα πιο δύσκολο μονοπάτι και ολοκλήρωσε τη διαδρομή μέσα από το βουνό, διανύοντας μια απόσταση 21χλμ.

Η ανάρτηση της Δανάης Παππά


Μάλιστα, η ηθοποιός ανάρτησε σχετικές φωτογραφίες και τις συνόδευσε με τη λεζάντα «ΠΕΡΠΑΤΗΤΕΣ🚶🏻‍♀️ (hard leve)… Για άλλη μια χρονιά κάναμε το γνωστό -σε κάποιους- περπάτημα από τον Άγιο μέχρι τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο.. αυτή τη φορά όμως -επειδή είμαστε ξεκάθαρα athletic- πήγαμε το μονοπάτι μέσα από το βουνό! 21km και 5ωρες μετά φτάσαμε στην εκκλησία, αφού πρώτα χαθήκαμε, σαβουριαστήκαμε, χορέψαμε, διψάσαμε..Τα προηγούμενα χρόνια το τάμα μας ήταν για έναν άνθρωπο πολύ σημαντικό στις ζωές μας.. φέτος το τάμα ήταν το ίδιο, όμως με πιο δυνατό σκοπό για όλους μας.. Και του χρόνου λοιπόν».

Δείτε τις φωτογραφίες της ανάρτησης:

7 8 9 3 8 8 6 13 5 17 4 16 3 24 2 31 1 46

«Προσευχήθηκα και είπα “Αϊ Γιάννη μου σε παρακαλώ, σώστην”»: Συγκλονίζει η Δανάη Παππά για το τάμα που έκανε

Η Δανάη Παππά παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για το τάμα που έκανε στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο, όταν αντιμετώπισε τον κίνδυνο να χάσει τη γιαγιά της.

Τα τελευταία τρία χρόνια η ηθοποιός και η οικογένειά της περπατάνε από το χωριό τους, την Καμαρίτσα Ευβοίας, μέχρι το Ιερό Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου στο Προκόπι.

«Η γιαγιά μου πέρασε σοβαρή περιπέτεια υγείας. Μπήκε βγήκε από το νοσοκομείο αρκετές φορές. Ήταν πολύ σοβαρά. Έκανα τάμα στον Αη Γιάννη, πήγαμε με τη μητέρα μου και τον σύντροφό μου. Όταν ένιωσα ότι θα χάσω τη γιαγιά μου είπα “Αη Γιάννη μου σε παρακαλώ, κάνε κάτι, σώστην και θα έρθω με τα πόδια όπως κάθε χρόνο, ό, τι και αν γίνει θα έρθω”. Δεν ξέρω τι έγινε σώθηκε. Ο γιατρός μας είχε πει ότι δεν θα γίνει», είπε αρχικά η Δανάη Παππά.

Σχετικά με τον Σασμό και αν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν, η ηθοποιός απάντησε: «Έτσι ακούγεται και εμείς αυτό ακούμε από δεξιά και αριστερά. Επίσημα δεν έχει γίνει κάτι».

Η Δανάη Παππά περιέγραψε στη συνέχεια μια εμπειρία που είχε στον δρόμο: «Στο χωριό μου κάποια στιγμή περπατούσα στο δρόμο και ένιωσα να με τραβάει ένα χέρι. Μέχρι να συνειδητοποιήσω πως ήταν μία γνωστή μου κυρία, νόμιζα πως θα με απαγάγουν!».

«Αυτό που δεν μ αρέσει είναι να παίρνουν μια είδηση και να την αναδημοσιεύουν λάθος. Φορούσα ένα τσαντάκι στη μέση και έγραφαν πως κρύβω την κοιλιά μου γιατί είμαι έγκυος», ανέφερε επίσης η ηθοποιός.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω θρησκευτικό γάμο με νυφικό, παρανυφάκια, με όλα αυτά. Θα μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά από την άλλη είναι και στο ζευγάρι», δήλωσε η Δανάη Παππα για τον γάμο.

Τέλος, σχετικά με τις σκέψεις της για τη μητρότητα, η ηθοποιός δήλωσε: «Νιώθω έτοιμη να γίνω μαμά, απλά προσπαθώ να κρατάω ένα μέτρο. Ξέρεις, όχι τώρα, σε λίγο καιρό».

Τα πιο σημαντικά