Παίρνει ένα μικρό μαχαίρι και ένα φύλλο χαρτί και.. δημιουργεί κάτι το μοναδικό!

5 Μαΐου, 2015 12:31 ΠΜ
More videos

Η Μάουντε Γουάιτ κόβει μικροσκοπικά κομμάτια χαρτιού για να αποκαλύψει απίστευτα περίπλοκες και πολύ όμορφες σκηνές.

Η καλλιτέχνις, από το Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, φέρνει ευφάνταστα πλάσματα και μοναδικές εικόνες στη ζωή, απλά κόβοντας με ένα ψαλίδι κομμάτια χαρτιού.

Η Γουάιτ αποκαλεί την τεχνική της «γλυπτική με χαρτί.» Οι περισσότερες από τις δημιουργίες της είναι από απλό, λευκό χαρτί αν και κάποια από τα έργα της τα έχει κατασκευάσει από ξεθωριασμένους οδικούς χάρτες.

Μεγαλώνοντας η Γουάιτ διαπίστωσε ότι το ιδανικό μέσο για να φέρει αυτά τα κρυφά μηνύματα στην επιφάνεια, ήταν το χαρτί. Το απλό, λευκό, συνηθισμένο χαρτί.

Στα δαντελωτά έργα της θα βρείτε πουλιά με όμορφα φτερά, ελέφαντες να χορεύουν αλλά και κορίτσια με δράκους. Η ίδια η Γουάιτ είπε ότι από μικρό παιδί, έψαχνε για κρυμμένη ομορφιά στα πιο  απροσδόκητα μέρη.

«Πάντα έψαχνα κάτω από τα αντικείμενα, ή μέσω αυτών,» γράφει στην ιστοσελίδα της. «Πάντα πίστευα ότι αν κοιτάξετε αρκετά προσεχτικά, θα δείτε κάτι πολύτιμο και κάτι καινούργιο. Ίσως κάτι απίστευτα αρχαίο και ιερό.»

delicate-cut-paper-art-illustrations-maude-white-2 delicate-cut-paper-art-illustrations-maude-white-3 delicate-cut-paper-art-illustrations-maude-white-4 delicate-cut-paper-art-illustrations-maude-white-5 delicate-cut-paper-art-illustrations-maude-white-6 delicate-cut-paper-art-illustrations-maude-white-7 delicate-cut-paper-art-illustrations-maude-white-8 delicate-cut-paper-art-illustrations-maude-white-9-1 delicate-cut-paper-art-illustrations-maude-white-9 delicate-cut-paper-art-illustrations-maude-white-10 delicate-cut-paper-art-illustrations-maude-white-11Πληροφορίες στο: bravebirdpaperart.com

thisisnthappiness/colossal/dinfo

Ακολουθήστε μας στο facebook: