Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Περνάμε κρiση. Εiμαστε 28 χρόνια μαζί»: Η εξομολόγnση της Πέγκυς Ζήνα για...

«Περνάμε κρiση. Εiμαστε 28 χρόνια μαζί»: Η εξομολόγnση της Πέγκυς Ζήνα για τα προβλńματα στον γάμο της με τον Γιώργο Λύρα

Η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά», χθες, Τετάρτη, το βράδυ και μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για την καλλιτεχνική διαδρομή της, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που έχει εδώ και 28 χρόνια με τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα.

Η 28χρονη σχέση της Πέγκυς Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «είμαστε σκανδάλη, ή κι οι δυο μας ή κανείς, αυτός ο στίχος είμαστε. Περάσαμε κρίση, και περνάμε κατά καιρούς, όμως έχουμε πάντα κάτι να μας ενώνει. Αγαπιόμαστε πολύ και βαθιά. Είμαστε 28 χρόνια μαζί. Πριν έρθει η Ηλέκτρα αυτό ήταν η δική μου καριέρα. Ο Γιώργος την πονούσε πιο πολύ κι εμένα. Εγώ δεν την εκτιμώ και πάρα πολύ αυτή τη δουλειά. Το τραγούδι είναι αγαπημένος μου τρόπος έκφρασης, αλλά τη δουλειά αυτή και τους ανθρώπους που την περιβάλλουν κατά το μεγαλύτερό τους ποσοστό – για να μην αδικήσω και κάποιους που έχω εκτιμήσει πολύ – δεν τους εκτιμώ και πάρα πολύ».

Εμπόδιο στάθηκε η ομορφιά για την Πέγκυ Ζήνα

Σχετικά με την ομορφιά της, η Πέγκυ Ζήνα επεσήμανε «με δυσκόλεψε αρκετά η ομορφιά μου. Ήμουν ένα πολύ γλυκό, συνεσταλμένο και όμορφο κοριτσάκι. Δεν μπορούσα να πείσω άνθρωπο ότι αυτό το κοριτσάκι θέλει τη φωνή του να την επενδύσει σε ένα πού όμορφο ρεπερτόριο. Πέρασαν τουλάχιστον 10 χρόνια, μπορεί και λίγο παραπάνω, για να πείσω ανθρώπους και εταιρείες, εκτός από τον δόλιο τον άνδρα μου, που προσπαθούσε να πείσει ότι δεν είμαι ποπ τραγουδίστρια, ούτε μόνο ξανθιά μπουκλίτσα».

Δείτε το βίντεοΤα πιο σημαντικά