Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Περνάει η μπογιά μου»: Τρισευτυχισμένη η Καινούργιου που της έκαναν καμάκι στη...

«Περνάει η μπογιά μου»: Τρισευτυχισμένη η Καινούργιου που της έκαναν καμάκι στη Νέα Υόρκη

Η Κατερίνα Καινούργιου αρκετά συχνά κάνει τα παραπονάκια της για τους άντρες και ότι δεν έχουν το θάρρος να της μιλήσουν έξω και έχει εκφράσει την απορία της για το εάν υπάρχουν τέτοιοι άντρες έξω. Και είχε φέρει σαν παράδειγμα τον Σάκη Κατσούλη και την συμπεριφορά του “Έναν τέτοιο άντρα δεν θέλουμε όλες;” όπως είχε χαρακτηριστικά δηλώσει.

Κατερίνα Καινούργιου: «Μου κάνανε καμάκι στη Νέα Υόρκη»

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν είχε επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη, για τις γιορτές του Πάσχα και μας ενημέρωσε πως “περνάει ακόμα η μπογιά της” καθώς της έκαναν καμάκι..

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και αποκάλυψε, τόσο στους συνεργάτες της, όσο και στους τηλεθεατές, το φλερτ που δέχτηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, αλλά και την αντίδρασή της.

Χαρούμενη αισθάνθηκε η Κατερίνα Καινούργιου που τη φλέρταραν

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά «είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου στη Νέα Υόρκη με τις φίλες μου και ξαφνικά μου κάνανε καμάκι στη Νέα Υόρκη. Και λέω: “Κοίτα να δεις, εδώ δεν ξέρουν ότι είμαι η Καινούργιου”. Είπα: “ευχαριστώ κοίταξε να δεις, τελικά περνάει η μπογιά μου”».

Κατερίνα Καινούργιου: «Μου κάνανε καμάκι στη Νέα Υόρκη, περνά η μπογιά μου»

Δείτε μερικές φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου από την επίσκεψη της στην Νέα Υόρκη

Τα πιο σημαντικά