Η Περιστέρα μίλησε με την Λαγκάρντ και την πίεσε για το χρέος

21 Μαΐου, 2017 9:00 ΠΜ
More videos

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, λέει ο λαός, λέγονται τα πιο σοβαρά πράγματα. Και ο διάλογος που είχε η Μπέτυ Μπαζιάνα με την Κριστίν Λαγκάρντ στο Πεκίνο μάλλον το αποδεικνύει!

Η Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν και πάλι στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα στο δεύτερο ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού στην Κίνα. Όταν το πρωθυπουργικό ζεύγος βρέθηκε στην Όπερα του Πεκίνου, η Μπέτυ Μπαζιάνα είχε την ευκαιρία να μιλήσει με την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

«Είσαι πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα» είπε η Μπέτυ Μπαζιάνα στην Κριστίν Λαγκάρντ, σύμφωνα με τη Real News, με την γενική διευθύντρια του Ταμείου να αναρωτιέται αστειευόμενη αν αυτό οφείλεται στα… ψαρά της μαλλιά.

«Από αυτά που κάνεις για την Ελλάδα» ήταν η απάντηση της Μπέτυς Μπαζιάνα, με την Κριστίν Λαγκάρντ να της ανταπαντά: «Κρίμα! Να αλλάξω τότε πολιτική». «Έχεις καιρό να αλλάξεις, μπορείς να κάνεις κάτι για το ελληνικό χρέος», της είπε η σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού.

Η κα Μπαζιάνα είχε και διάλογο με τη σύζυγο του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η Εμινέ Ερντογάν την κάλεσε να επισκεφτεί τη Σμύρνη, με τη Μπέτυ Μπαζιάνα να της απαντά πως καλύτερα θα ήταν να έρθει το ζεύγος Ερντογάν στην Αθήνα.

Στις 96 ώρες της παραμονής της στο Πεκίνο, η Μπέτυ Μπαζιάνα, μαζί με συζύγους άλλων ηγετών βρέθηκε στην Απαγορευμένη Πόλη, ενώ συναντήθηκε και με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Τηλεπικοινωνιών, με τον οποίο συζήτησαν το ενδεχόμενο ανταλλαγής φοιτητών με το πανεπιστήμιο όπου διδάσκει η ίδια.

Κατά την επίσκεψή της, δε, στον βουδιστικό ναό της πόλης, συναντήθηκε με τον αρχιερέα και γύρισε τον τροχό της τύχης.

Πηγή – Φωτογραφίες: Real News , newsit

Ακολουθήστε μας στο facebook: