Περιπτώσεις που οι αισθητικές επεμβάσεις πάνε στραβά

11 Σεπτεμβρίου, 2015 7:43 ΜΜ
More videos

Ραγδαία αυξάνονται τα τελευταία χρόνια οι αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις, οι περισσότερες εκ των οποίων γίνονται για λόγους ανασφάλειας.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αποφασίζουν να καταφύγουν στο… νυστέρι, παρόλο που δεν το χρειάζονται, απλά και μόνο επειδή δεν είναι ευχαριστημένοι από την εμφάνισή τους. Υπάρχουν ακόμα περισσότεροι μάλιστα που έχουν κάνει τόσες επεμβάσεις, με αποτέλεσμα να παραμορφωθούν τελείως.

Ας γνωρίσουμε μερικούς από αυτούς!

otan-aisthitikes-epemvaseis-pane-strava-06 otan-aisthitikes-epemvaseis-pane-strava-05 otan-aisthitikes-epemvaseis-pane-strava-04 otan-aisthitikes-epemvaseis-pane-strava-03 otan-aisthitikes-epemvaseis-pane-strava-02 otan-aisthitikes-epemvaseis-pane-strava-01 otan-aisthitikes-epemvaseis-pane-strava-17 otan-aisthitikes-epemvaseis-pane-strava-16 otan-aisthitikes-epemvaseis-pane-strava-15 otan-aisthitikes-epemvaseis-pane-strava-13 otan-aisthitikes-epemvaseis-pane-strava-12 otan-aisthitikes-epemvaseis-pane-strava-11 otan-aisthitikes-epemvaseis-pane-strava-10 otan-aisthitikes-epemvaseis-pane-strava-09 otan-aisthitikes-epemvaseis-pane-strava-08 otan-aisthitikes-epemvaseis-pane-strava-07

via
Ακολουθήστε μας στο facebook: