Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΠερικλής Κονδυλάτος: «Αν έχει διαλυθεί η οικογένεια, είναι γιατί η γυναίκα βγήκε...

Περικλής Κονδυλάτος: «Αν έχει διαλυθεί η οικογένεια, είναι γιατί η γυναίκα βγήκε στην αγορά εργασίας»

Τις δηλώσεις του Νίκου Βέρτη για τον τύπο της γυναίκας που θέλει στο πλευρό του σχολίασε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor All Star υποστήριξε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ότι κατά την άποψή του, πολλές οικογένειες έχουν διαλυθεί γιατί οι γυναίκες βγήκαν στην αγορά εργασίας.

«Μου αρέσει το παραδοσιακό μοντέλο οικογένειας που ο άντρας δουλεύει και φροντίζει την οικογένειά του βγάζοντας το προς το ζην και έχει τη γυναίκα του βασίλισσα για να είναι στο σπίτι και να μεγαλώνει σωστά παιδιά με αρχές. Αν έχει διαλυθεί η οικογένεια, είναι γιατί η γυναίκα βγήκε στην αγορά εργασίας και έχασε αυτή τη κολώνα, την τεράστια που είχε η οικογένεια» είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο
«Οι φίλες μου, μου λένε ότι θα ήθελαν να έχουν παντρευτεί έναν ευκατάστατο άντρα, όχι γιατί ψάχνουν σπόνσορα αλλά για να μπορούν να είναι στο σπίτι και να φροντίζουν τα παιδιά. Που είναι το κακό σε αυτό; Δεν το καταλαβαίνω. Η γυναίκα φροντίζει τον άντρα γιατί έχει τη δύναμη να το κάνει. Ποιος θα το κάνει, ο άντρας;» πρόσθεσε τέλος, ο Περικλης Κονδυλάτος.

Οι δηλώσεις Βέρτη

«Πληρότητα θα νιώσω όταν καταφέρω να φέρω τη ζωή μου σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς. Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή, προσωπική. Δε μου αρέσει να με συνδυάσουν με μια σχέση παρά μόνο με τη μουσική μου. Φυσικά είχα σχέσεις στη ζωή μου και φυσικά μπορεί να έχω σχέσεις. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος είμαι.

Την κοπέλα, τη γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, πρέπει να την προστατεύσω γιατί, δεν είναι ωραίο, αν η γυναίκα αυτή δεν είναι γνωστή, να της φορέσω μια σφραγίδα στη πλάτη.

Μου αρέσει η γυναίκα, να είναι γυναίκα. Μην το πάρετε αρνητικά, δεν θέλω να φανεί σκληρό, αλλά, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μητέρας του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε όταν πετούσα τα παπούτσια μου… Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας, να έχει λίγο από τα στοιχεία της μητέρας μας».
Τα πιο σημαντικά