Περιφερειακή σύμβουλος του Πατούλη βγήκε σε τηλεδιάσκεψη από ξαπλώστρα

17 Σεπτεμβρίου, 20206:29 ΜΜ
More videos

Μέσω τηλεδιάσκεψης γίνονται πλέον, λόγω κορονοϊού, οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, με τους συμβούλους να λαμβάνουν μέρος σε αυτές από τον χώρο της επιλογής τους, με αποτέλεσμα να μην λείπουν τα ευτράπελα.

Έχει παρατηρηθεί σύμβουλοι να σηκώνονται και να φαίνεται ότι από τη μέση και κάτω δεν είναι ευπρεπώς ντυμένοι, να εξαφανίζονται από το πλάνο, να τρώνε, ακόμα και να κοιμούνται. Όμως καλοκαιρινή εμφάνιση από… ξαπλώστρα μάλλον δεν είχε ξαναγίνει.

Την… έκπληξη έκανε η περιφερειακή σύμβουλος Σοφία Αλυμαρά, που έχει εκλεγεί με τον Γιώργο Πατούλη, η οποία συμμετείχε στη συνεδρίαση από… ξαπλώστρα σε παραλία, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τον καφέ της.

 

Η εμφάνισή της δεν κράτησε πολύ αφού λίγο αργότερα η εικόνα χάθηκε από την τηλεδιάσκεψη, την ώρα που τα σχόλια έπεφταν βροχή.

Πάντως το περιστατικό κάλλιστα ανταγωνίζεται με το ευτράπελο που είχε καταγραφεί στην τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, όπου οι συμμετέχοντας είδαν ζωντανά να ξεματιάζουν τον αντιδήμαρχο, Χάρη Αηδονόπουλο

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News