Περήφανοι γονείς Σεφερλής-Τσαβαλιά: Ο γιος τους μεγάλωσε, κοντεύει τα 18 και είναι ένας γοητευτικός νεαρός

28 Φεβρουαρίου, 202212:14 ΠΜ
More videos

Σε λίγους μήνες ο μονάκριβος γιος που έχουν αποκτήσει ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά ενηλικιώνεται και όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες έχει γίνει ένας γοητευτικός νεαρός.

Ο Χάρης Σεφερλής, όπως βλέπουμε από τις αναρτήσεις που κάνει η μητέρα του, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο.

Ο Χάρης έχει μεγαλώσει και έχει αλλάξει αρκετά στην εμφάνισή του, μιας και σε λίγους μήνες κλείνει τα 18 του χρόνια.

Υπενθυμίζουμε πως όταν γνωρίστηκαν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαφαλιά ήταν και οι δύο παντρεμένοι, όμως και οι δύο γάμοι ολοκληρώθηκαν και λίγο καιρό αργότερα γεννήθηκε ο μεγάλος τους έρωτας.

«Μόλις χωρίσαμε και οι δύο οριστικά, ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Είχε αναπτυχθεί μια πολύ ωραία σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός και είμαι ακόμα», είχε δηλώσει ο Μάρκος Σεφερλής στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». «Ο Χάρης είναι πάρα πολύ καλός μαθητής και παίζει μπάλα. Είναι συνεσταλμένο παιδί ντροπαλό», έχει δηλώσει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός.

Πέρυσι, με αφορμή την ονομαστική εορτή του Χάρη, η μητέρα του είχε προχωρήσει σε μία τρυφερή ανάρτηση, αναρτώντας μία φωτογραφία τους, όπου είχε γράψει: «Χρόνια γερά, γιε μου ! Χρόνια χαρούμενα, μονάκριβέ μου! Χρόνια ευτυχισμένα, υπέροχέ μου! Χρόνια πολλααααά, αντράκι μου ! Σ’ αγαπάω… α τ ε λ ε ί ω τ α!!!!».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News