Περήφανη μητέρα η Σοφία Αλιμπέρτη: Καμάρωνε όλη νύχτα τον γιο της στη συναυλία του

4 Ιουλίου, 20233:39 ΠΜ

Η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε μια σπάνια εμφάνισή στη συναυλία του νεότερου γιου της, με τίτλο “Good job Nicky”, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη. Ο μικρός Nicky εντυπωσίασε το κοινό με τη συνεργασία του με την Τάμτα, ενώ η παρουσία της Σοφίας Αλιμπέρτη προσέδωσε ακόμα μεγαλύτερη αίγλη στο γεγονός. Η περήφανη μητέρα ήταν εκεί για να στηρίξει και να αποθεώσει εμφάνιση του γιου της.

Σοφία Αλιμπέρτη: Φωτογραφίες μετά το πέρας της συναυλίας

Μετά το τέλος της συναυλίας, η υπερήφανη μητέρα δεν δίστασε να συγχαρεί τους δύο τραγουδιστές για την εξαιρετική τους εμφάνιση. Στη συνέχεια, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Τεχνόπολης και συνεργάτη της στη μεσημεριανή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Ζήσε αλλιώς”, τον Κωνσταντίνο Δέδε, πόζαραν όλοι μαζί για τον φωτογραφικό φακό. Ήταν μια στιγμή γεμάτη χαρά και ευθυμία, καθώς υπήρχαν μόνο χαρούμενα χαμόγελα.

Τα όσα μας εκμυστηρεύτηκε ο γιος της

Όπως είχε αναφέρει ο νεότερος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου: «θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ”, γιατί όταν βγήκε η μαμά μου στην εκπομπή, βγήκε με το τραγούδι μου. Ήταν πολύ συγκινητικό! Ήταν ένας “κύκλος” για το σπίτι μας. Δεν νιώθω ανασφάλεια, αλλά δεν νομίζω ότι η καλλιέργεια έρχεται από ανασφάλεια αλλά από φροντίδα».

Ακολουθούν φωτογραφίες παρακάτω:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News