Περήφανη για την καταγωγή της: Αυτό είναι το πατρικό σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια

8 Φεβρουαρίου, 202312:42 ΠΜ

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια έχει καταφέρει την αγάπη του κοινού. Γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα αλλά κατάγεται από την Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας. Σε παλαιότερη συνέντευξη της στην εκπομπή«Στα καλά καθούμενα» είχε βρεθεί πριν μερικά χρόνια στο χωριό της και απαθανάτισε το πατρικό της σπίτι.

Η εκπομπή ταξίδεψαν μέχρι την Ποταμούλα, το τελευταίο ορεινό χωρίο της Αιτωλοακαρνανίας και μίλησε με ανθρώπους που γνωρίζουν την ηθοποιό από τότε που ήταν παιδάκι.

Φίλοι, συγγενείς και γείτονες μοιράζονται τις αναμνήσεις τους από τη μικρή Ζέτα. Ανάμεσά τους και ο κολλητός του μπαμπά της. Φυσικά, το πατρικό της σπίτι είναι γεμάτο με φωτογραφίες και εξώφυλλά της Ζέτας.

Ζέτα Μακρυπούλια: Δείτε το  βίντεο

Ζέτα Μακρυπούλια: Τα πρώτα της χρήματα και η επένδυση

Πριν μερικά χρόνια είχε φωτογραφηθεί για το περιοδικό GLOW και είχε «ανοίξει τα χαρτιά της» στον Οδυσσέα Μητσόπουλο αναφερόμενη μεταξύ άλλων στα πρώτα χρήματα που έβγαλε στα 13 της και τον ρόλο που παίζουν στη ζωή της, αλλά και στις χοντρές φήμες που όλα αυτά τα χρόνια έχουν συνοδεύσει το όνομα της.

Όπως είχε αναφέρει: «Καλώς ή κακώς είναι απαραίτητα στη ζωή μας, γιατί αλλιώς θα πληρώναμε με ντομάτες κι όχι με χρήματα! Η αλήθεια είναι πως δεν τα είχα από την παιδική μου ηλικία, αλλά μετά από σκληρή δουλειά κατάφερα ν’ αποκτήσω τα δικά μου λεφτά.

Έχω ωστόσο μια προβληματική σχέση μαζί τους. Δεν μπορώ να τα ελέγξω, νομίζω ότι τα σπαταλάω και δεν έχω την ικανότητα να κάνω ένα σωστό προγραμματισμό. Θυμάμαι πως με τα πρώτα χρήματα που έβγαλα στα 13 μου πλήρωνα τα φροντιστήριά μου. Μιλάμε για την εποχή του Ciao Ant1»

Στην συνέχεια είχε αναφέρει: «Παλιά όντως μ’ επηρέαζαν πολύ, αλλά πια έχω κάνει τόση προσωπική δουλειά μέσα μου που δεν αφήνω τίποτα να με αγγίξει. Έχω μάθει καλύτερα τους ανθρώπους και δε με απασχολεί πια το τι γράφεται κι ακούγεται για μένα. Μέσα στα 23 χρόνια που είμαι σε αυτόν τον χώρο έμαθα πώς να τα διαχειρίζομαι όλα αυτά.

Από ένα σημείο και μετά μαθαίνεις να ζεις με τις φήμες που συνοδεύουν τ’ όνομά σου. Όλα αυτά τα χρόνια έχω ακούσει πολύ χοντρές φήμες για μένα.

Και συνήθως οι φήμες που διαδίδονται είναι πολύ πιο άσχημες και ψεύτικες από τα κείμενα που έχει κάποιος τα κότσια να γράψει για σένα. Τι να κάνω; Με ποιον να τα βάλω;

Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά ποια είμαι και τι είμαι. Επίσης, ο κόσμος, που μπορεί να παρακολουθεί αυτές τις φήμες, από ένστικτο ξέρει πού σταματάει η αλήθεια και πού αρχίζει το παραμύθι.

Εμένα με νοιάζει να ζήσω τη δική μου ζωή, όχι τη ζωή που κάποιοι άλλοι θέλουν να ζήσω.»

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News