Περαστική γυναίκα έσωσε 50 παιδιά μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ

24 Μαΐου, 2017 2:26 ΜΜ
More videos

Μια γυναίκα- άγγελος, αυτόπτης μάρτυρας της σφαγής στο Manchester Arena, προσφέρθηκε να προστατεύσει περίπου 50 παιδιά, που ήταν στη συναυλία μόνα τους.

Η 48χρονη Πόλα Ρόμπινσον βρισκόταν με τον σύζυγό της στον σταθμό του τρένου, κοντά στον συναυλιακό χώρο, όταν άκουσε την έκρηξη και είδε χιλιάδες έφηβες να βγαίνουν τρέχοντας στον δρόμο.

Η Πόλα Ρόμπινσον οδήγησε δεκάδες εφήβους στο κοντινό ξενοδοχείο Holiday Inn Express μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ και τουίταρε το κινητό της τηλέφωνο στους γονείς που ανησυχούσαν για να τους συναντήσουν εκεί.

Η 48χρονη Πόλα Ρόμπινσον οδήγησε δεκάδες εφήβους στο κοντινό ξενοδοχείο Holiday Inn Express μετά την τρομοκρατική

“Τρέξαμε έξω. Ήταν δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη. Είπα στους εφήβους να τρέξουν μαζί μου”, τόνισε η 48χρονη Πόλα Ρόμπινσον που τη συγχαίρουν όλοι για την ηρωική της στάση.

Οι περισσότεροι τη χαρακτηρίζουν “ηρωίδα” και “άγγελο του Μάντσεστερ”

Mε την Πόλα Ρόμπινσον να σημειώνει πως το τηλέφωνό της δεν έχει σταματήσει να χτυπά αν και δεν βρίσκεται πλέον με τα παιδιά. “Οι γονείς προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να φτάσουν στα παιδιά τους. Ήταν πολλά παιδιά στο Holiday Inn”.

“Είναι περίπου 50 παιδιά μαζί μας που περιμένουν να τα πάρετε. Είναι ασφαλή και τα προσέχουμε. Ενημερώστε γονείς που τα παιδιά τους ήταν στο στάδιο που έγινε η συναυλία. Πήραμε όσα μπορούσαμε μαζί στο Holiday Inn. Τα προσέχουμε και είμαστε μαζί τους”, ήταν το μήνυμα που απηύθυνε μέσα από το facebook και twitter.

[daiymail]